Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

SGS tarjoaa ratkaisun yrityksesi tiedonhallintaan, pienistä tiedonhallintatehtävistä aina suuriin ja monimutkaisiin. Ota yhteyttä jo tänään, niin kerromme lisää.

Voit käsitellä yrityksesi teknisiä tietoja, paikkatietoja ja sähköisiä dokumentteja kätevästi selainpohjaisten työkalujemme avulla. Huolehdimme tarvittavan laitteiston ja ohjelmistojen toimittamisesta ja huoltamisesta, ja yrityksesi voi keskittyä projektitiedon hankkimiseen, käsittelyyn, tallentamiseen ja tarkasteluun ajankohdasta ja sijainnista riippumatta.

Projektin jäsenet voivat jakaa tietoa ja tehdä yhteistyötä tehokkaammin kuin koskaan aiemmin. Koulutus ja tekninen tuki sisältyvät palveluumme, joten tiedonhallinnasta vastaavien henkilöiden lisäksi jokaisella projektin jäsenellä on mahdollisuus hyötyä järjestelmän tuomasta tehokkuudesta ja ajansäästöstä.

Tiedonhallintapalveluidemme ansiosta yrityksesi ei tarvitse sijoittaa kalliiseen ohjelmistokehitykseen tai valmiisin tiedonhallintasovelluksiin. Koska tarvitsemasi järjestelmä on jo tarjolla, yrityksesi ei tarvitse käyttää aikaa ohjelmiston suunnitteluun ja kehittämiseen. Voit saada yrityksille suunnatun tiedonhallintajärjestelmän käyttöösi välittömästi. Yrityksesi voi hoitaa projektin itsenäisesti ja turvautua koulutus- ja tukipalveluihimme tarvittaessa, tai voimme huolehtia projektista puolestasi, jolloin yrityksesi voi keskittyä ydinosaamiseensa.

Yrityksesi tiedonhallintaratkaisu

Yrityksen ympäristötietojen hallinnassa on tärkeää, että tiedon kokoamisessa noudatetaan lainsäädäntöä ja vaadittavia dokumentointimääräyksiä. SGS:n järjestelmän suunnittelussa on edetty alhaalta ylöspäin, niin että jokainen tietokantaan tehty muutos ja muutoksen tekijä on jäljitettävissä. Selainpohjaisilla työkaluillamme jokainen käyttäjä pääsee käsiksi tietoihinsa niin kenttätöissä kuin laboratoriossakin.

Turvallinen ja luotettava

Paikallisissa ja selainpohjaisissa järjestelmissämme käytetään salasanoihin perustuvia tietoturva- ja tiedonsalausmenetelmiä, joten tietosi ovat turvassa ja ainoastaan siihen valtuutetun henkilöstön käytettävissä. Järjestelmästämme on muodostunut teollisuudessa kustannustehokas, tarkkaan testattu standardiratkaisu.

Nopea ja edullinen

Reaaliaikaisten taulukkojen ja raporttien ansiosta yrityksesi tiedot ovat laillisesti päteviä, ja jäljitettävyyden ja vastuullisen toiminnan kriteerit täyttyvät. Järjestelmän avulla päättäjät ja järjestelmän käyttäjät saavat tiedot käyttöönsä entistä nopeammin. Internetin välityksellä jaat kirjaamasi tiedon muille käyttäjille välittömästi. Järjestelmää käyttävissä projekteissa on säästetty jopa 40 % ajasta ja kustannuksista pienentyneiden henkilöstö-, tarvike-, kuljetus-, faksaus-, sähköposti- ja arkistointikulujen ansiosta.

Ota yhteyttä meihin jo tänään, niin ratkaisemme yrityksesi tiedonhallintahaasteet.