Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

Ison-Britannian hiilivähennyssitoumusta on helppo noudattaa SGS:n päästöjen verifiointipalvelun avulla. Ota meihin yhteyttä, niin kerromme lisää.

Ison-Britannian hiilivähennyssitoumus (CRC) on hiilibudjettijärjestelmä, jonka tarkoituksena on ottaa vähän energiaa käyttävät alat ja julkisen sektorin paljon sähköä käyttävät organisaatiot mukaan nykyisiin päästökauppajärjestelmiin.

Hiilivähennyssitoumuksen tarkoituksena on vähentää päästöjä – hallituksen tavoitteena on 80 prosentin vähennys vuoteen 2050 mennessä (vuoden 1990 tasoon verrattuna). Päästöjen vähentämiseen kannustetaan hinnoittelemalla hiilipäästöt ja rajoittamalla saatavilla olevien päästöoikeuksien määrää.

Kokeneet asiantuntijamme auttavat yritystäsi noudattamaan hiilivähennyssitoumusta. Voimme määrittää yrityksesi hiilijalanjäljen ja toimittaa kaikki raportointiin tarvitsemasi tiedot, vuosittaiset päästöennusteet ja tehokkuuden vertailut. Voimme myös säännöllisesti valvoa, että toimit sitoumuksen sääntöjen mukaisesti.

Jotta voisit hyötyä hiilivähennyssitoumuksesta, voimme auttaa muun muassa määrittämään selkeästi sitoumuksen piiriin kuuluvat päästöt, kouluttamaan työntekijöitäsi ja kehittämään yrityksellesi suunnitelman hiilipäästöjen vähentämiseksi. Voimme myös auttaa yrityksiä, jotka haluavat hyötyä varhaisen toiminnan mittausten (Early Action Metricin) käyttöön ottamisesta. Tällöin yhdistämme hiilivähennyssitoumuksen hyväksi tehtävän työn energiatehokkuuden parantamiseen ja ISO16001-standardin noudattamiseen.

Olemme johtava kasvihuonepäästöjen verifioija, joten ilmastonmuutospalvelumme pystyy auttamaan myös yritystäsi. Soita meille jo tänään, niin kerromme lisää hiilivähennyssitoumuksen valvonnasta ja noudattamisesta.