Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

SGS:n asiantuntijat voivat auttaa hajupäästöjen vähentämisessä ja alakohtaisten päästömääräysten noudattamisessa. Saat kustannustehokkaan suunnitelman, kun otat meihin yhteyttä jo tänään ja tilaat hajumittauksen.

Toimipaikan rakennukset ja laitteet voivat vapauttaa ilmankehään hajupäästöjä. Vaikka ne eivät ole vaarallisia, hajut voivat silti aiheuttaa harmia työntekijöille ja alueen yhteisölle. Jotta ilmanlaatua voidaan parantaa ja saastumista hallita, yrityksen ympäristönhallintasuunnitelman on hyvä kattaa myös hajumittaukset.

SGS on ympäristönhallinnan edelläkävijä työympäristön ja teollisuuden hajujen hallinnassa. Ympäristölaboratoriomme ovat täysin akkreditoituja. Ne voivat ottaa näytteitä erilaisista ympäristöistä ja määrittää hajujen pitoisuudet dynaamisen hajuanalyysin ja kemiallisten mittausten avulla. Annamme kokonaisvaltaisen arvion alueen mahdollisista ongelmista ja ehdotamme työpaikalle sopivia räätälöityjä ratkaisuja.

Palveluvalikoimaamme kuuluvat jätevesien ja jätteiden hallinta, kemialliset ja julkisen sektorin palvelut sekä karjankasvatuksen ja elintarviketeollisuuden palvelut.

Jos teollisuudenalaasi koskevat määräykset hajutasoista, asiantuntijamme voivat auttaa kustannustehokkaan suunnitelman laadinnassa. Ota yhteyttä meihin jo tänään saadaksesi lisätietoja hajupäästöjen vähentämisestä ja alakohtaisten määräysten noudattamisesta.