Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

Hyvä sisäilman laatu parantaa hyvinvointia ja työntekijöidesi terveyttä. Ei siis ole epäilystäkään siitä, että työpaikoissa, joissa ilmanlaatu on hyvä, työskentely on tehokkaampaa kuin paikoissa, joissa ilmalaatu on huono.

SGS:n sisäilman laadun testauspalvelu antaa mielenrauhan ja varmuuden siitä, että henkilöstölläsi on turvallinen ja terveellinen työympäristö.

Varmista ympäristöhallinnan laatu kaikkialla organisaatiossasi ja anna meidän arvioida toimipaikkasi sisäilman laatu. Autamme toimipaikkasi elinkaaren jokaisessa vaiheessa, rakennusten suunnittelusta ympäristöä säästävään purkamiseen saakka.

Nykyään ihmiset viettävät tuhansia tunteja työpaikoilla. Huonolaatuinen sisäilma voi aiheuttaa vakavia terveysongelmia kuten allergioita ja hengitystiesairauksia. Pienetkin vaivat, esimerkiksi päänsärky tai silmien ärsytys, voivat häiritä työntekoa niin, että tuottavuus laskee. Jos haluat lisätä kilpailukykyäsi ennakoivan ympäristönhallinnan avulla, SGS voi tarjota siihen organisaatiosi tarpeisiin sopivia innovatiivisia ratkaisuja.

Sisäilmanlaadun valvontaan kuuluu lämpötilan, ilmanvaihdon ja ilmankosteuden säätely. Käymme toimipaikkasi lämmitys- ja ilmastointijärjestelmät huolellisesti läpi. Tutkimme rakennuksen ilmanvaihdon ja mittaamme allergeenien, otsonin, asbestin ja muiden vaarallisten aineiden määrän. Toimipaikkasi veden laatu testataan. Eritystä huomiota veden laadussa kiinnitetään aineisiin, jotka voivat aiheuttaa legioonalaistautia. Voimme selvittää myös melu- ja tärinätason sekä valon voimakkuuden.

Tutkimustuloksemme ovat luotettavia ja tarkkoja. Tarjoamme edistyksellisiä ja kustannustehokkaita sertifiointiprosesseja. Jos organisaatiollasi on useita toimipaikkoja, pitkän aikavälin valvontatekniikkamme tekevät vastatoimenpiteistä yhtenäisiä ja pienentävät kustannuksiasi. Huolehdimme myös tarvittavan lainsäädännön noudattamisesta puolestasi.

Dokumentoimme toimenpiteet ja suunnitelmat niin, että ympäristönhallinnan toteuttaminen osana normaalia toimintaa on helppoa jatkossakin. Ota meihin yhteyttä jo tänään, niin kerromme kuinka helposti voit parantaa organisaatiosi työolosuhteita ja työtehokkuutta.