Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

Öljyn kunnonvalvonta SGS:ltä: nopea ja tarkka voiteluöljyn, rasvan ja hydrauliikkanesteiden analysointi.

Koneiden kunnollinen voiteleminen on merkittävin yksittäinen pitkään, ongelmattomaan käyttöikään vaikuttava tekijä. Arvioiden mukaan 75% laakerivaurioista aiheutuu voiteluongelmien vuoksi. Olipa vaurion syynä kontaminaatio tai väärän voiteluaineen käyttämnen, kunnollisen voitelun merkitystä ei voi liioitella.

Öljyn kunnonvalvontapalvelut auttavat välttämään koneiden rikkoutumisen hyödyntämällä koneiden käyttämisen ja vikaantumisen analysointiohjelmaa. Arvioimme voitelutarpeesi ja laadimme sinulle yksilöllisen öljynanalysointiohjelman.

Voiteluöljyn, rasvojen ja hydrauliikkanesteiden analysoiminen antaa nopeasti tarkan kuvan siitä, mitä generaattorien, vaihteistojen, kompressorien, hydraulisten järjestelmien ja koneiden sisällä tapahtuu. Se kertoo myös tärkeitä tietoja itse öljyn kunnosta. Voiteluöljyn huolellinen seuranta helpottaa huoltojen tehokasta ajoittamista sekä pienentää kalliiksi käyvien konevaurioiden ja katkosten riskiä.

Responsiivinen huippuluokan öljyn kunnonvalvontapalvelu

Testauksessa yhdistyvät diagnostiikkainsinöörien asiantuntemus ja viimeisimmät voiteluöljyjen, rasvojen ja hydrauliikkanesteidenn analyysitekniikat. Öljystä tutkitaan sekä fysikaaliset että kemialliset ominaisuudet, mikä antaa tietoa metallien kulumisesta ja öljystä itsestään.

Me voimme ottaa näytteet puolestasi tai toimittaa edulliset ja helppokäyttöiset näytteenottovälineet käyttöösi. Näytteet toimitetaan laboratorioihimme, joissa ne käsitellään tyypillisesti 24-48 tunnin kuluessa vastaanottamisesta. Kiireellisten näytteiden käsittelyaikaa voidaan lyhentää.

Voiteluöljyjen analysoinnin aikana SGS ilmoittaa asiakkaalle välittömästi kaikista hälyttävistä havainnoista puhelimella tai sähköpostitse, jotta toimenpiteisiin voidaan ryhtyä heti.

Asiantuntijatiimimme voi toimittaa huippuluokan tribologia-analyysejä, jotta osien vikaantumisen syyt saadaan selville paremmin. Lisäksi asiantuntijamme voivat kouluttaa teidän henkilöstönne käyttämään öljyn kunnonvalvontaohjelmaa.

Lue lisää siitä, miten SGS:n öljyn kunnonvalvonta voi tukea laitteiden tehokasta kunnossapitoa.