Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

SGS:n Drive Technology Center (DTC) tarjoaa laajan valikoiman huipputason palveluja tukemaan moottorien suoritustestien uusimpia vaatimuksia.

Automatisoitu koepenkkijärjestelmä on suunniteltu vastaamaan kaikkein haastaviempienkin testien ja kehitystyön vaatimuksia, ja sitä voidaan tarpeen mukaan laajentaa asiakkaan tarpeisiin sopivaksi.

Kuudella moottorikoepenkillämme on seuraava testauskapasiteetti:

  • teho 480 kW asti
  • vääntövoima 1800 Nm asti
  • moottorinopeus 20 000 l/min asti
  • ajantasainen mittaus 
  • koepenkin ja ympäristön vakiointi
  • moottoripolttoaine-, diesel- ja CNG-moottoritestit
  • kylmäkäynnistystestit -20 °C asti.

Huomioimme myös kiskojärjestelmät, kuten Profi ja CAN (Controller Area Network), ja erityismittalaitteiden liittämisen järjestelmään.

Voimme toimittaa moottoritestikäyttöön erilaatuisia polttoaineita. Tavallisten huoltoasemalaatuisten bensiini- ja dieselpolttoaineiden, CEC (Coordinating European Council) -testipolttoaineiden (moottoripolttoaine ja diesel), kerosiinin ja biopolttoaineiden lisäksi laboratoriomme voivat valmistaa asiakkaan vaatimusten mukaan tämän haluamia määriä erikoispolttoainesekoituksia.

Miksi kannattaa valita SGS?

Itävallassa toimivassa SGS Drive Technology Centerissä on kehittyneet testausmahdollisuudet esimerkiksi poltto- ja voiteluaineiden, niissä käytettävien lisäaineiden sekä moottorien testaamiseen. Laatujärjestelmämme on ISO 9001/2000 -sertifioitu. Keskuksella on ISO 17025 -hyväksyntä.

Asiakkaamme saavat tuekseen kokeneet akateemisesti koulutetut tutkijat ja teknikot, jotka ovat erikoistuneet mekaniikkaan, autoihin, termodynamiikkaan, elektroniikkaan tai kemiaan.

Lue lisää siitä, miten SGS:n moottorien suoritustestaus voi tukea yrityksen toimintaa.