Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

SGS on öljy- ja kaasulogistiikan asiantuntija, joka ymmärtää vaarallisissa ympäristöissä syttyvien materiaalien kanssa toimimisen ja kunnossapidon riskit.

Kaasunpoistopalveluiden tarve

Tehtäessä tavallista kunnossapitoa, tulitöitä, kylmätyöstöä tai rakennustöitä säiliöissä, linjoissa, proomuissa tai aluksissa järjestelmien ja henkilökunnan turvallisuus on ensiarvoisen tärkeää. Kaasunpoiston tarkastuspalvelumme ansiosta henkilökunta voi toimia turvallisessa ympäristössä. Tarkastus takaa, että kaikki suljetut tilat arvioidaan ja niitä valvotaan asianmukaisesti, ja työlupien myöntäminen on osa normaaleja turvallisuustoimia.

SGS suorittaa tyhjennyksen ja ilmastoinnin asiantuntijavalvontaa valmistauduttaessa bulkkineste-, kemikaalikaasu- ja LNG-tankkereiden lastaamiseen ja kaasunpoistoon. Asiantuntijavalvontaan kuuluu kaikkien fysikaalisten parametrien, kuten happi- ja kaasupitoisuuden, kastepisteen, paineen ja lämpötilan, huolellinen tarkkailu. Teemme myös kaikki säiliöilman lopulliset analyysitestit ja sertifioinnin vaadittujen spesifikaatioiden mukaan puhdistuksen ja kaasunpoiston varmistamiseksi.

Miksi kannattaa valita SGS?

SGS on maailman johtava innovatiivisten palveluiden ja ratkaisujen tarjoaja kaikilla öljy- ja kaasualan sektoreilla. SGS:ssä yhdistyvät ainutlaatuisella, koko alalla vertaansa vailla olevalla tavalla paikallistuntemus ja globaali osaaminen, joiden avulla parannetaan tehokkuutta, vähennetään riskejä ja tuotetaan asiakkaalle kilpailuetu.

Lue lisää siitä, miten SGS:n kaasunpoistotarkastukset voivat auttaa takaamaan turvallisuuden ja tehokkuuden.