Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

Nykypäivän kaupankäynnin kovassa kilpailussa joustava asenne öljyhyödykkeiden sekä sopimuksellisiin että käytännöllisiin rajoituksiin voi tuoda kriittisen edun kilpailijoihin nähden.

SGS tarjoaa erikoistuneita öljytuotteiden sekoitepalveluja, joilla saadaan markkinoilta saatavista raaka-aineista paras hyöty. Varmistamme, että tuotteiden laatu pysyy parhaana ja markkinoiden muutoksiin voidaan reagoida nopeasti ja positiivisesti.

Miksi sekoitteet kannattavat?

Komponenttien optimaalisen yhdistelmän valitseminen valmiiseen lopputuotteeseen on yksi sekä välittäjien että jalostajien kriittisimpiä taloudellisia kysymyksiä. Sekoitteen valmistaminen on paljon monimutkaisempaa kuin vain komponenttien yhdistäminen. Nykyaikaiset autopolttoaineet voivat olla peräisin jopa 15 eri hiilivetylähteestä, joista jokaisella on oma vaikutuksensa viimeistelyyn ja kokonaiskustannuksiin.

Tuotteet voidaan sekoittaa erilaisilla menetelmillä, esimerkiksi linjassa jakeluputkiston kautta, valmistuserinä säiliöissä tai aluksella merikuljetuksen aikana. Kullakin prosessilla on omat etunsa ja haasteensa, ja niiden tehokkaaseen hyödyntämiseen tarvitaan erityistä asiantuntemusta.

  • Bensiinin, tisleiden, lentokonepolttoaineen ja kerosiinin sekoittaminen linjassa tehdään ruiskuttamalla kutakin komponenttia oikeassa suhteessa päävirtaan, jossa pyörteily edistää perusteellista sekoittumista. 
  • Lisäaineet, esimerkiksi oktaaninparantajat, metallienpoistajat, hapettumisenestoaineet, nakutuksenestoaineet, kumin- ja ruosteenestoaineet sekä puhdistusaineet, lisätään sekoittamisen aikana tai sen jälkeen antamaan ominaisuuksia, joita hiilivedyillä ei itsessään ole.
  • Tankkerilla sekoittamisella on paljon etuja toimittajien ja välittäjien kannalta, koska näin rahti voidaan valmistaa vaatimusten mukaan tarvitsematta maalla toimivia laitoksia. Asiantuntijamme auttavat saamaan parhaat tulokset laboratoriossa käsin tehtävillä sekoitteilla ja oman sekoitekohtaisen ohjelmistomme avulla.

SGS tarjoaa myös koulutusta sekoitteiden valmistamiseen.

Lue lisää siitä, miten SGS:n polttoaineiden sekoitepalvelujen avulla voidaan saada kilpailuetu öljytuotteiden sekoitteilla.