Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

Täsmällinen määrän mittaaminen on ensiarvoisen tärkeää maailmanlaajuisessa kaupassa.

SGS:n säiliökalibrointipalvelut voivat auttaa mittaamaan ja verifioimaan määrät ja tilavuudet sekä ylläpitämään hyviä sopimussuhteita asiakkaisiin.

Säiliöiden tarkan kalibroinnin merkitys

Kalibrointi on tutkimusala, jonka avulla saadaan selville säiliöjärjestelmän todellinen tilavuus käyttämällä varmaa mittausarvoa. Se varmistaa, että määrät mitataan tarkasti. Kehittyneistä mittausjärjestelmistä tai tarkoista käsin tehtävistä mittauksista ei ole juuri hyötyä ilman tarkkoja kalibrointitaulukoita. Kun valitset SGS:n kalibrointikumppaniksesi, voit olla varma mittausten tarkkuudesta. Samalla säilytät asiakkaittesi luottamuksen ja ehkäiset kalliiksi käyvät virheet.

Miksi kannattaa valita SGS?

SGS on johtavassa asemassa kaikenlaisten säiliöiden fyysisessä kalibroinnissa. Kohteet voivat olla esimerkiksi staattisia varastosäiliöitä, kuorma-autoja, siirrettäviä säiliöitä ja laivoja, myös kaasun tai LNG:n kuljetukseen erikoistuneita aluksia.

Perinteisten säiliöiden kalibrointimenetelmien käyttämisen lisäksi SGS näyttää muille suuntaa kalibrointitekniikan kehittyessä. Säiliöt aluksilla ja maissa voidaan kalibroida lasermittauksen kaltaisten uusien tekniikoiden avulla telineitä käyttämättä. Tämä säästää rahaa ja aikaa. Tuotamme myös kapasiteettitaulukoita ja ohjelmistoja luotettavan tilavuusmittauksen varmistamiseksi, sekä myönnämme tarkkuustodistuksia.

SGS:llä on kokemusta myös pystysuuntaisten maasäiliöiden, jäykkien prismaattisten tankkien, membraanityyppisäiliöiden sekä vaakasuuntaisten sylinterien ja pallosäiliöiden kalibroimisesta.

Katso, kuinka SGS:n tarjoamat kalibrointipalvelut voivat auttaa saavuttamaan parhaan mahdollisen säiliöiden mittaustarkkuuden.