Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

SGS:n palvelut teollisuuslaitosten rakennus- ja käyttöönottovaiheessa: kattavat palvelut varmistavat projektisi onnistumisen suunnittelusta käyttövaiheeseen asti.

Teollisuuslaitosten rakentaminen edellyttää monien eri seikkojen perusteellista pohdintaa rakennus- ja käyttöönottovaiheessa.

Esimerkiksi rakennusvaiheessa on varmistettava, että kaikki työt suoritetaan sovittujen hintojen ja aikataulun sekä teknisten asiakirjojen, määräysten, standardien ja rakennuslupien mukaisesti. Lisäksi on varmistettava, että kaikki asiakirjat ja ilmoitukset on täytetty täydellisesti ja oikein.

Valmistuttuaan uusi teollisuuslaitos tarvitsee tukijärjestelmän, joka auttaa laitoksen siirtymisessä rakennusvaiheesta käyttövaiheeseen. Käynnistysvaihe puolestaan edellyttää koulutettua henkilökuntaa, toimivia laitteita ja testattuja järjestelmiä. Tämän vuoksi tuotantolaitoksen käyttöönotto on kriittinen vaihe toiminnan onnistuneen ja oikea-aikaisen käynnistämisen kannalta.

Kattavat rakennus- ja käyttöönottovaiheen palvelumme tarjoavat tehokasta tukea ja opastusta teollisuuslaitoksesi suunnittelusta käyttövaiheeseen asti.

Tarjoamme sinulle ylivertaista ammattitaitoa, kokemusta ja resursseja. Tämän ansiosta voimme auttaa vähentämään teknisiä riskejä, ehkäisemään rakennusvirheitä, noudattamaan asianmukaisia säädöksiä ja standardeja, hallitsemaan budjetteja ja pysymään aikataulussa. 

Yli 1000 toimipisteen globaalin verkostomme ansiosta voimme tukea teollisuusprojekteja kaikissa vaiheissa ja lähes kaikissa maissa.

Ota yhteyttä meihin, niin kerromme lisää siitä, miten rakennus- ja käyttöönottovaiheen palvelumme voivat auttaa varmistamaan teollisuusprojektisi onnistumisen.