Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

Terminaalipalvelujen tarjoajat ovat enenevässä määrin huomanneet, ettei enää ole taloudellisesti järkevää ylläpitää tarvittavaa henkilöstöä valmiudessa vuorokauden ympäri vuoden jokaisena päivänä kaikkien tilanteiden varalta.

Ulkoistamisesta tai henkilöstövuokraamisesta on tulossa houkutteleva vaihtoehto liiketoiminnan tehokkuuden optimoimiseksi.

SGS tarjoaa koulutettua henkilöstöä erilaisiin tehtäviin, kuten kunnossapitoon, proomujen käsittelyyn ja tuotantotehtäviin. Lisäksi tarjoamme koulutusta terminaalitehtäviin ja akkreditoitua koulutusta yhdysvaltalaisten säiliöalusten miehistöille.

Tavoitteemme ei ole tuoda paikalle mahdollisimman paljon laskutettavaa henkilöstöä, vaan toimittaa pitkällä aikavälillä turvallisimmat, kestävimmät ja tehokkaimmat ratkaisut. Olemme huomanneet, että tehokkuus perustuu yleensä samasta työmäärästä selviytymiseen vähemmällä henkilöstön määrällä tai henkilöstön tuottavuuden parantamiseen tinkimättä turvallisuudesta ja määräyksien noudattamisesta. Lähestymistapamme perustuu työnkulun tarkastelemiseen ja resurssien optimoimiseen. Se on usein vaikeaa, jos henkilöstö on urautunut toimimaan tietyllä tavalla.

Lue lisää, kuinka SGS:n miehitys/henkilöstövuokrauspalvelu terminaaleille voi ratkaista henkilöstötarpeesi.