Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

Säännöllinen kuljetuskonttien tarkastus on onnistuneen kuljetustapahtuman edellytys.

SGS tarjoaa laajan tarkastuspalveluiden valikoimaan säiliökonteille, kylmä-konteille ja tavanomaisille konteille. Tavanomaisten määräaikaistarkastusten lisäksi tarjoamme maailmanlaajuisen ammattilaisverkostomme voimin myös gas free-tarkastuksia, wall wash-tarkastuksia, laboratorioanalyysejä ja apua vakuutusasioiden hoitamisessa.

Tarkastuspalvelumme

 • Määräaikaistarkastukset
  Suoritamme esimerkiksi 2,5 ja 5 vuoden välein tehtävät siirrettävien UN-säiliöiden sekä IMO I-, IMO II- ja IMO IV -säiliökonttien tarkastukset. Tarkastuksen läpäisseille säiliöille annetaan todistus, josta ilmenee aikajakso jonka kontti on käyttökuntoinen.

 • Säiliökonttien, rautatiesäiliövaunujen ja tavanomaisten konttien tarkastukset
  Henkilöstöllämme on pätevyys tehdä tavanomaiset ja erikoistarkastukset, kuten vuokrakauden alkaessa ja päättyessä tehtävät on-hire ja off-hire tarkastukset, tai puhtaustarkastukset sekä säiliövaunuille tehtävät Reinheitsschlussel-tarkastukset.

 • Jäähdytysalusten eli Reefereiden tarkastukset
  Rotterdamin ja Antwerpenin toimipisteissämme työskentelee perusteellisesti koulutettuja reefer-tarkastajia. He ovat erikoistuneet jäähdytysaluksien (reefereiden) tarkastuksiin ja suorittavat myös vahinkovakuutustarkastuksia ja -selvityksiä.

 • IBC-säiliöiden tarkastaminen
  SGS tarjoaa ainutlaatuista palvelua, jonka avulla IBC-tarkastukset tehdään paikan päällä käyttämällä siirrettävää laitteistoa. Voimme tehdä lakisääteiset IBC-tarkastukset ja -sertifioinnit sekä määräaikaistarkastukset.

 • Erikoistarkastukset
  Asiantuntijamme pystyvät tekemään räätälöityjä kaasupitoisuuden määrityksiä tankki konteissa ja rautatiesäiliövaunuissa, kuten
  • analyyttiset tarkastukset
  • kastepistemittaukset
  • Kaasuvapaa- eli Gas free-tarkastukset

Miksi kannattaa valita SGS?

SGS pyrkii aina tuottamaan innovatiivisia logistiikkapalveluita ja -ratkaisuja öljy- ja kaasualalle globaalin verkostonsa avulla. Laaja kokemuksmme öljy- ja kaasulogistiikasta sekä vertaansa vailla oleva asiantuntemus merikuljetusten tarkastuksesta tekevät meistä ihanteellisen kumppanin missä tahansa toimitkin.

Katso, miten SGS voi auttaa säiliökonttiesi tarkastuksessa