Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

SGS toimittaa kattavan valikoiman asiakkaalle suunniteltuja merihuolintapalveluja, jotka voidaan räätälöidä jokaisen liiketoiminnan ja toimipaikan tarpeiden mukaan.

Tekniset meripalvelumme kattavat kaikki öljyrahtien huolinnan alueet: täsmällisen toimituksen, vedenpoiston, hävikinhallinnan ja hallinnansiirtotoimet. Palvelujamme tukee kokenut ja pätevä henkilöstö, jonka työntekijät ovat joko työskennelleet merikuljetuksissa öljytankkerien parissa tai tuntevat perinteisten bulkkinesteiden tarkastukset ja ovat saaneet lisäkoulutuksen.

Miksi kannattaa valita SGS?

SGS:llä on taitava asiantuntijatiimi ja maailmaanlaajuinen toimisto- ja tilaverkosto, jonka voit luottaa tukevan merikuljetuksia niiden kaikissa vaiheissa.

Tiedämme työntekijöidemme olevan vahvuutemme, siksi panemme suuren painoarvon parhaan mahdollisen tiimin kokoamiselle. Jokainen meriteknisten palvelujen tiimin jäsen on valittu tiukassa valintamenettelyssä koko Euroopan kattavasta toimisto- ja tytäryhtiöverkostostamme. Heidän pätevyyksiinsä kuuluvat muun muassa vaarallisen rahdin kelpoisuustodistus (Dangerous Cargo Endorsement), Lycos ja kansainvälisen tarkastustoimistojen liiton pätevyys (International Federation of Inspection Agencies, IFIA).

Kaikilla tiimin jäsenillä on kokemusta meritankkerien tai öljyn hallinnansiirtojen kanssa työskentelystä. Heidät on valittu huomioiden erityisesti taidot, koulutus ja kokemus hävikinhallinnan alalta. Vaadimme, että jokaisella tiimiin liittyvällä jäsenellä on vähintään viiden vuoden kokemus raakaöljystä ja muista tuotteista, myös kemikaaleista, biopolttoainesekoitteista ja lisäaineista. Näin voimme tarjota ylivertaisen meriteknisen asiantuntemuksen tukemaan asiakkaan toimintaa.

SGS:n merihuolintapalvelujen kanssa voit luottaa olevasi hyvissä käsissä. Lue lisää SGS:n palveluista.