Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

LNG:stä on viime vuosina tullut spot-kaupan alainen hyödyke. Julkinen mielipide ja ympäristöystävällisyys siirtävät energiantuotantoa puhtaampien polttoaineiden suuntaan, ja sitä mukaa kuin liuskehiili- ja hiilestä öljyksi (coal to gas, CTG) -projektit tulevat esille, LNG:n spot-kauppa tulee lisääntymään räjähdysmäisesti.

Tarkka ja luotettava määrän mittaaminen on erittäin tärkeää globaalissa LNG-kaupassa. Monimutkaiset nesteytys- ja uudelleen kaasuunnuttamisprosessit edellyttävät tilavuuksien tarkkaa mittaamista. SGS:n LNG:n hallinnansiirtooon- ja kauppaan liittyvät tarkastuspalvelut takaavat, että viralliset mittaukset ja riskienhallinta perustuvat luotettaviin tietoihin, mikä auttaa vähentämään hävikkiä kaasukuljetuksissa riippumatta siitä, millaisella aluksella kuljetus tehdään.

Tarkastuksen merkitys LNG-kaupassa

LNG-sopimusten kauppaehtojen moninaisuus koskee muun muassa energialaskentaehtoja, analyysimenetelmiä ja näytteenottoa, mikä tekee yksinkertaisesta kauppalaskelmasta erittäin monimutkaisen. SGS osaa sekä tulkita että soveltaa tietyssä kaupassa sovittuja ehtoja riippumattomalla ja oikeudenmukaisella tavalla.

Nesteytettyjen ja uudestaan kaasuksi muutettujen rahtimäärien monimutkainen vertailu vaatii kokenutta ja asiantuntevaa henkilöstöä varmistamaan, että sopimusehtoja toteutetaan oikein ja että kaikilla osapuolilla on kaupassa vaadittava varmuus ja läpinäkyvyys.

Miksi kannattaa valita SGS?

SGS on maailmanlaajuisesti johtavassa asemassa kaikentyyppisten LNG-kuljetusten tarkastamisessa ja todentamisessa. Annamme maailmanlaajuisen verkostomme avulla käyttöön korkeasti koulutettuja kokeneita tarkastajia, jotka käyttävät kehittyneitä laitteita.

Katso, kuinka SGS:n tarjoamat tarkastuspalvelut auttavat saavuttamaan LNG-lastien parhaan mahdollisen mittaustarkkuuden.