Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

SGS:n Gas Technical Centre, tekninen kaasukeskus, on tärkeä resurssi kaasuteollisuuden toimintamme ytimessä. Sen avulla toimitamme integroidut ratkaisut asiakkaille ympäri maailmaa.

Tulemme paikan päälle antamaan tarvittavan teknsien tuen riippumatta toimipaikan maasta ja laitoksen syrjäisestäkin sijainnista. Belgian tiimimme on vakiinnuttanut maineensa nopeasti kasvavan sektorin markkinajohtajana.

Palvelumme:

  • nesteytetyn maakaasun (LNG) palvelut: Tarjoamme kaikenkattavat tekniset LNG-palvelut, joihin kuuluu laaja valikoima tuotantojärjestelmiä, mittauksia, analyysejä ja varmistuksia, nesteytys- ja kaasutuspalveluja, kalibrointia ja koulutusta.
  • Tarjoamme myös sopimustukipalveluja, koska LNG on nopeasti kasvava sektori ja toimitusketjun vaatimukset erikoisine infrastruktuureineen, aluksineen ja aikarajoineen ovat ainutlaatuiset. Toimimme neuvotteluosapuolten kanssa mallintamassa ja arvioimassa kaikki hallinnansiirtoon liittyvät spesifikaatiot sopimuksen mittaus- ja testausosion mukaan.
  • nestekaasun (LPG) ja kemikaalikaasun palvelut: Tuemme yrityksen toimintaa antamalla neuvontaa liittyen myyntiin, ostamiseen ja sopimuksiin, määrä- ja laatukysymyksiin ja toiminnan aloittamiseen sekä tarjoamalla tukea tarkastuksiin ja kaasualan teknisen koulutuksen ja pätevyyden kartuttamiseen.

Miksi kannattaa valita SGS?

SGS:n toimiessa kumppanina yrityksellä on pääsy ylivertaiseen globaalin osaamisen ja teknisen tietotaidon verkostoon, joka rakentuu yli 30 vuoden kokemukselle kaasualasta ja erityisasiantuntemukselle nesteytetystä maakaasusta (LNG), nestekaasusta (LPG) ja muista kemikaalikaasuista, kuten butaanista, propaanista ja kotitalouksien nestekaasukaasusekoitteista.

Lue lisää siitä, miten SGS:n tekninen kaasukeskus tukee yrityksen toimintaa.