Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

Kansainvälisessä kaupassa on tärkeää että bulkkinesteet ja nesteytetyt kaasut mitataan laivassa tarkasti.

SGS:n laivoille ja proomuille tarjoamat kalibrointipalvelut pienentävät systemaattista kuljetushävikkiä ja auttavat samalla rakentamaan luottamusta rahdinkuljettajiin.

Alusten tarkan kalibroinnin merkitys

Kalibrointi eli säiliön tarkan tilavuuden määrittäminen nestepinnan eri korkeuksilla on yksi tärkeimmistä tekijöistä, jos määrä halutaan mitata tarkasti ja luotettavasti. Kehittyneistä mittausjärjestelmistä ja tarkoista mittauksista ei ole juuri hyötyä ilman tarkkoja kalibrointitaulukoita. Kun valitset SGS:n kalibrointikumppaniksesi, voit olla varma mittausten tarkkuudesta. Samalla voitat asiakkaittesi luottamuksen ja ehkäiset kalliiksi käyvät virheet.

Perinteisten laivojen säiliöiden kalibrointimenetelmien lisäksi SGS toimii edelläkävijänä uuden jatkuvati kehittyvän tekniikan osalta. Uusin tekniikka, kuten lasermittaus, mahdollistaa laivan tankkien kalibroinnin ilman telineiden rakentamista. Tämä säästää rahaa ja aikaa. Laadimme tarkat ja sertifioidut kapasiteetitaulukot tarkan tilavuuden määrityksen varmistamiseki.

Miksi kannattaa valita SGS?

SGS on mailman johtava säiliöiden kalibrointiyritys. Kohteet voivat olla esimerkiksi varastointisäiliöitä, kuorma-autoja, siirrettäviä säiliöitä, laivoja tai kaasun tai LNG:n kuljetusaluksia. Annamme maailmanlaajuisen verkostomme avulla käyttöön korkeasti koulutettuja kokeneita kalibrointiasiantuntijoita, jotka käyttävät kehittyneitä laitteita ja ohjelmistoja.

Alansa dynaamisena edelläkävijänä SGS toimii aktiivisesti monissa toimialajärjestöissä, standardointiorganisaatioissa ja teknisissä työryhmissä, kuten ASTM, ISO, CEN, EI (Energy Institute, entinen Institute of Petroleum) ja IFIA.

SGS toteuttaa kalibrointitoimeksiannot aina hyväksyttyjen kansainvälisten normien ja standardien pohjalta, kuten API, ASTM, EN, ISO tai CEN, tai kansallisen tai alueellisen standardointiorganisaation määrittämien normien perusteella. SGS voi auttaa valitsemaan sopivimman standardin, jotta tietyn tapahtuman tai tapahtumasarjan riskit hallitaan tehokkaasti. Tekninen tukemme on aina valmis auttamaan standardeihin, käytäntöihin tai tekniikoihin liittyvissä asioissa.

Lue lisää, kuinka SGS:n tarjoamat alusten kalibrointipalvelut voivat auttaa parantamaan lastin mittaustarkkuutta.