Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

SGS:n porauslaitteiden, porausputkien ja putkistojen tarkastukset: autamme tunnistamaan viat ajoissa, ennen kuin ne ehtivät aiheuttaa vakavia vahinkoja, ja varmistamme ongelmattoman toiminnan sekä minimoimme taloudelliset riskit.

Porauslaitteet, putket ja öljykenttien putkistot altistuvat helposti korroosiolle, halkeamille, kolmansien osapuolten aiheuttamille vaurioille tai laitevioille. Porauslaitteiden, porausputkien ja putkistojen tarkastuspalvelumme auttavat tunnistamaan viat ja katkokset ajoissa, ennen kuin ne ehtivät aiheuttaa vakavia vahinkoja. Lisäksi palvelumme varmistavat ongelmattoman toiminnan sekä auttavat vähentämään taloudellisia riskejä.

Miksi kannattaa valita SGS:n porauslaitteiden, porausputkien ja putkistojen tarkastuspalvelut?

Olemme sitoutuneet noudattamaan öljy- ja kaasualan standardeja ja tarjoamme kustannustehokkaat sekä ammattimaiset palvelut, jotka varmistavat laitteistojesi turvallisuuden ja luotettavuuden. Palvelumme:

  • porauslaitteiden, porausputkien ja putkistojen kunnon valvonta
  • sisäisten ja ulkoisten vaurioiden, korroosion, syöpymien, repeytymien, kovertumien, seinämävaurioiden ja väsymishalkeamien havaitseminen ajoissa, ennen kuin ne aiheuttavat vakavia vahinkoja 
  • porauslaitteiden, putkien ja öljykenttien putkistojen toiminnan luotettavuuden arviointi ja vaatimustenmukaisuuden varmistaminen uusimpien määräysten ja standardien mukaisesti 
  • turvallisuuden hallinta kustannustehokkaasti kattavien tarkastusten ja riskiarvioiden avulla 
  • parhaiden korjaustoimenpiteiden soveltaminen vahinkoihin, joita ei ole mahdollista havaita etukäteen
  • potentiaalisten toimintahäiriöiden ja vikojen ennakointi ja ennaltaehkäisy.

Luotettavat porauslaitteiden, porausputkien ja putkistojen tarkastukset alan johtavalta yritykseltä

Tarjoamme kattavat porauslaitteiden, putkien ja öljyputkistojen tarkastus- ja kunnossapitopalvelut, joilla varmistetaan projektisi turvallisuus kaikkina aikoina.

Yli 1 000 projektin kokemuksella tarjoamme käyttöösi monipuoliset tekniset asiantuntijapalvelut ja maailmanlaajuiset resurssit. Tästä syystä olemme alan suurimpien asiakkaiden ja porausyritysten ensisijainen valinta kaikkialla maailmassa.

Palveluihimme kuuluvat:

  • porauslaitteiden tarkastukset
  • porausputkien/putkistojen tarkastukset
  • rikkomattomaan aineenkoetukseen (NDT) perustuvat testaustekniikat 
  • mobiilit lujituspalvelut

Ottamalla yhteyttä meihin saat lisätietoja siitä, miten porauslaitteiden, porausputkien ja putkistojen tarkastuspalvelumme voivat auttaa tunnistamaan toimintahäiriöt ajoissa, ennen kuin ne ehtivät aiheuttaa vakavia vikoja. Palvelujemme varmistavat myös laitteistojesi saumattoman toiminnan ja vähentävät taloudellisia riskejä.