Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

Rakenteiden kunnon valvonta (SHM) SGS:ltä – pidennä liiketoiminnan kannalta kriittisten rakenteiden käyttöikää reaaliaikaisen etävalvonnan avulla.

Kun kriittiset rakenteet, kuten sillat, nosturit tai muut rakenteet, ikääntyvät, niiden kunto alkaa heikentyä. Halkeamien kaltaisia vikoja voi kehittyä huomaamatta ja ne vain pahenevat ajan myötä. Kun viat havaitaan perinteisesti silmämääräistä tarkastusta tai rikkomatonta aineenkoetusta (NDT) hyödyntäen, voi olla jo liian myöhäistä estää rakenteen hajoaminen.

Me tarjoamme tunnistimiin perustuvaa SHM -ratkaisua, jonka avulla kriittisten rakenteiden kuntoa valvotaan reaaliaikaisesti. Näin voit tunnistaa viat ja reagoida niihin ennen kuin ne vaikuttavat vakavasti toimintaan tai talouteen.

Suojaa rakenteesi 24/7 reaaliaikaisen tunnistinpohjaisen valvonnan avulla

Tunnistimiin perustuvaa etäratkaisuamme voisi verrata NDT -tarkastajan jatkuvaan läsnäoloon paikan päällä, mutta ilman työkustannuksia. Se hyödyntää IoT-yhteensopivaa järjestelmää arvioidessaan tauotta vikoja NDT-standardien mukaisesti. Koska voit reagoida vikoihin ennen kuin ne muuttuvat vakaviksi, ratkaisumme vähentää rakenteiden hajoamisriskiä.

Jatkuva etävalvonta auttaa minimoimaan käyttökatkokset ja vähentää kunnossapitokustannuksia rakenteen koko käyttöiän ajan. Analysoimme vian juurisyyn tarkkailemalla sen kehittymistä samanaikaisesti kun seuraamme lämpötilan ja ajallisen kiihtyvyyden kaltaisia parametreja. Näin voit varautua ennaltaehkäisevään kunnossapitoon ja saat apua operatiivisten ja taloudellisten päätösten tekemiseen.

Vähennä riskejä viisivaiheisen ohjelmamme avulla

SGS AIMSight -infografiikka

Miksi kannattaa valita SGS?

Olemme johtava käyttöomaisuuden hallintapalvelujen tarjoaja maailmanlaajuisesti ja NDT -palveluillamme on erinomainen maine. Meillä on osaamista ja kokemusta auttaa sinua investointiesi suojaamisessa.

Ota meihin yhteyttä ja kysy SHM -palvelustamme.