Mitä etsit?

Osallistu CEWASTE-projektin päätöstilaisuuteen

23. Mar 2021
World Map Showing Connections 1600px

COVID-19 viruksen leviäminen vaikuttaa yhä enemmän yrityksiin eri puolilla maailmaa. SGS-konserni seuraa tilannetta tiiviisti ja on ryhtynyt toimiin hallitakseen terveys- ja liiketoimintariskejä toiminnassamme kansainvälisesti.

Projektin tavoitteena oli luoda, validoida ja käynnistää järjestelmä sellaisille keräys-, kuljetus- ja käsittelylaitoksille, jotka käsittelevät merkittäviä määriä arvokkaita ja kriittisiä raaka-aineita sisältäviä jätetyyppejä, kuten sähkö- ja elektroniikkaromua (SER) ja paristoja.

Katso video, jolla CEWASTE projektia koordinoivat projektipäällikkö tri Shahrzad Manoochehri ja ohjelmapäällikkö tri Sonia Valdivia, World Resources Forum (WRF) kertovat hankkeesta


SGS:n rooli projektissa

SGS:n tehtävänä projektissa oli kehittää vapaaehtoinen sertifiointijärjestelmä, johon sisältyvät auditointi- ja sertifiointimenettelyjen määritelmät, auditointi- ja sertifiointihenkilöstölle asetettavat vaatimukset, auditoijien koulutus ja niin edelleen.  


CEWASTE päätöstilaisuus järjestetään verkossa 24.3. klo 10.30–13.00

Tule kuulemaan projektin tuloksista ja siitä, miten uusi sertifiointijärjestelmä vaikuttaa sähköisen jätteen kierrätyksen parissa toimiviin yrityksiin.

Tapahtumassa on varattu aikaa myös keskustelulle järjestelmän elämästä projektin loputtua ja mukana on myös vilkas paneelikeskustelu, johon yleisö on tervetullut osallistumaan. Tilaisuus on englanninkielinen.

Voit rekisteröityä tapahtumaan tästä linkistä.

Kiinnostuitko? Kysy lisää: 

Adeline Maijala
Senior Specialist

Ota meihin yhteyttä

  • SGS Finland Oy - SGS Academy

Takomotie 8,

, 00380,

Helsinki,

Suomi