Mitä etsit?

20 vuotta ammattilaiskoulutusta

18. Feb 2020
World Map Showing Connections 1600px

SGS Akatemia on kouluttanut ammattialaisia vuodesta 2000 lähtien, siis jo 20 vuotta. Ensimmäinen asiakkaille tarjottu koulutus oli hyväksyntäinsinööri-koulutus, jossa perehdyttiin muun muassa erilaisiin sertifiointijärjestelmiin ja niiden vaatimuksiin.

Tätä samaa koulutusta järjestetään periaatteessa edelleen; nykyisin se tunnetaan nimellä Vaatimustenmukaisuuden varmistaminen. Koulutuksen sisältöä on toki päivitetty vuosien varrella moneen kertaan.

Vielä tänäänkin SGS Akatemia on erikoistunut tuotteiden, materiaalien ja palveluiden laatuun ja vaatimustenmukaisuuden varmistamiseen sekä erilaisiin johtamisjärjestelmiin liittyviin koulutuksiin.

Kouluttajina toimivat pääsääntöisesti omat asiantuntijamme. Oman asiantuntijatyönsä ansiosta he ovat aina ajan tasalla alansa vaatimuksista.

Me järjestämme jatkuvasti koulutuksia myös yritysten omien tarpeiden mukaan räätälöitynä. Kun valitset räätälöidyn koulutuksen, voit olla varma että koulutuksen sisältö sopii varmasti juuri sinun henkilöstöllesi ja siinä on otettu huomioon sinun tuotevalikoimaasi koskevat erityispiirteet. Omissa tiloissa järjestetty koulutus on tehokas tapa varsinkin silloin, kun useampi työntekijä on koulutusta vailla.

KEVÄÄN 2020 KOULUTUKSIA SIIRRETÄÄN KORONAVIRUSEPIDEMIAN TAKIA ETEENPÄIN.

Lisätietoa SGS Akatemian toiminnasta ja koulutuksista antaa
Anne Paakkunainen
koulutuskoordinaattori

Ota meihin yhteyttä

  • SGS Finland Oy - SGS Academy

Takomotie 8,

, 00380,

Helsinki,

Suomi