Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

SGS Fimkon pätevyysalueeseen lisättiin helmikuussa valtuutus toimia räjähdysvaarallisissa tiloissa käytettävien laitteiden ja suojajärjestelmien (ATEX direktiivi 2014/34/EU), henkilönsuojainten (PPE asetus 2016/425) ja mittauslaitteiden (MID direktiivi 2014/32/EU) osalta ilmoitettuna laitoksena.

Euroopan komissio on linjannut, että Britanniassa olevien ilmoitettujen laitosten (Notified Body, NB) valtuutus lakkaa maaliskuun 29. päivänä 2019, ellei erosopimusta ole syntynyt. SGS on varmistanut ilmoitetun laitoksen palveluidensa jatkuvuutta huolehtimalla, että sopimuksettoman eron toteutuessa kaikkia SGS:n UK:ssa sijaitsevia ilmoitettuja laitoksia vastaa ilmoitettu laitos EU:n alueella. 

 

Virallinen lista SGS Fimkon ilmoitetun laitoksen asemista on nähtävissä NANDO-palvelussa. (SGS Fimko: NB 0598). 

 

Lisätietoja antaa: