Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

Perjantaina 2. helmikuuta järjestettäväksi ilmoitettu useiden ammattiliittojen poliittinen mielenilmaus vaikuttaa toteutuessaan bussiliikenteeseen ja sitä kautta näytteiden kuljettamiseen koko maassa.

pahvilaatikoita liukuhihnalla

Mielenilmauksen on ilmoitettu alkavan aamuyöllä klo 3 ja päättyvän illansuussa klo 18.

Mielenilmauksen seurauksena suuri osa bussivuoroista jää liikennöimättä perjantaina 2.2. klo 3–18. Bussiyritykset hoitavat osan vuoroista korvaavin järjestelyin, mutta mielenilmaus hidastuttaa pakettien kulkua, kun osa bussivuoroista ja runkokuljetuksista keskeytyy useiden tuntien ajaksi. Matkahuolto jatkaa lähetysten kuljetuksia normaalisti heti mielenilmauksen päätyttyä.

Kuinka saan näytteeni perille?

Näytteet, jotka jätetään SGS:n Espoon Karaportin toimipisteeseen perjantaina 2.2. klo 12 mennessä, toimitetaan Kotkan laboratorioon perjantaina. Myös ne näytteet, jotka saapuvat Matkahuollon Kampin terminaaliin torstain ja perjantain välisenä yönä, saadaan toimitettua perille perjantain aikana.

Lisätietoa Matkahuollolta

Matkahuolto tiedottaa vaikutuksista omilla verkkosivuillaan matkahuolto.fi ja Matkahuollon sosiaalisen median kanavissa Facebookissa ja Twitterissä.

Kaikkien mielenilmauksen aikana liikennöitävien vuorojen tiedot löytyvät Matkahuollon aikatauluhausta, kun haun tekee kyseisellä päivämäärällä 2.2.

Lisätietoja aikatauluista saa Matkahuollon maksullisesta palvelunumerosta
0200 4000.