Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

SGS Fimko Oy perustaa uuden terveydenhuollon tekniikan testaukseen ja arviointiin keskittyvän toimipisteen Tampereelle.

Tammikuussa 2013 aloittavassa Tampereen toimipisteessä tulee alkuvaiheessa työskentelemään kuusi Suomen johtavaa terveydenhuollon laitteiden ja ohjelmistojen testauksen ja arvioinnin asiantuntijaa. Myös Helsingin toimipiste jatkaa uusien ja nykyisten asiakkaittemme palvelua vahvistuneella osaamisella ja resursseilla. 

Toimipisteen avaaminen on osa SGS Fimkon ja SGS ryhmän terveydenhuollon laitteiden testaus-, sertifiointi- ja ilmoitetun laitoksen palveluiden kehittämissuunnitelmaa. Aikaisemmin tänä vuonna SGS Fimkon terveydenhuollon tuotteiden testauslaboratorio Helsingissä sai kansainvälisen hyväksynnän ja akkreditoinnin toiminnalleen.

Tampereen yksikkö raportoi SGS Fimkon terveydenhuollon tuotetekniikan tuoteryhmäpäällikölle Seppo Vahasalolle. Tampereen yksikön vetäjäksi on nimitetty DI Heikki Pitkänen, joka on aikaisemmin toiminut VTT Expert Services Oy:n terveydenhuollon tuotetekniikan palveluyksikön tiimipäällikkönä.

SGS Fimko osana maailman johtavaa testaus-, tarkastus-, verifiointi- ja sertifiointialan yritystä pystyy tarjoamaan käyttöönne ainutlaatuisen laajan ja kansainvälisen palveluvalikoiman.

Lisätietoja antavat

  • Toimitusjohtaja Torsten Gustafsson
  • Tuoteryhmäpäällikkö Seppo Vahasalo,
  • Liiketoimintajohtaja Mika Richardt