Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content


Laboratorion FINAS akkreditoinnin määräaikaisessa tarkastuksessa Kotkan toimipisteessä 2011 laboratorion pätevyysalueeseen lisättiin mm. uudella ICP-MS laitteella tehtävien liukoisten metaalipitoisuuksien määritykset. Nyt voimme tarjota asiakkaillemme entistä pienemmillä määritysrajoilla näitä määrityksiä, akkreditoidusti. Laitteistolla voidaan tehdä myös muuntyyppisten näytteiden metallimäärityksiä, lisätetoa metallianalytiikasta saa laboratoriostamme
Uusi pätevyysalueemme löytyy kokonaisuudessaan FINAS:n kotisivuilta.
SGS Finlandin kemian laboratoriopalvelut ovat palvelleet asiakkaitaan Suomessa jo yli 20 vuoden ajan. Tänä päivänä SGS on yksi Suomen johtavista toimijoista alallaan. Toimintaamme kuuluvat palvelut kansainväliselle kaupalle öljy-, kaasu-, mineraali-, teollisuus- ja maatalousaloilla sekä kuluttajatuotteiden osalta. SGS:n analyysipalvelut kattavat normaalin analytiikan lisäksi myös orgaanisen analytiikan sekä keskitettyjä erikoispalveluita, kuten PCDD/PCDF analytiikan.
SGS Finlandin muut akkreditointi SGS Finland koostuu kahdesta yrityksestä SGS Inspection Services Oy ja SGS Fimko Oy. Yritykset on akkreditointi seuraavaasti:
SGS Inspection Services Testaus (FINAS T156 / EN ISO/IEC 17 025) GOST R - akkreditointi sertifioinnille SGS Fimko Tuotetestaus (FINAS T004/EN ISO/IEC 17025) Tuotesertifiointi (FINAS S003/EN 45011) Johtamisjärjestelmäsertifiointi (FINAS S009 / EN ISO IEC 17021) Kalibrointi (FINAS K001/EN ISO/IEC 17025 )