Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

Suomi - 29/10/10 Ympäristölaboration aukioloajat

Ympäristölaboratoriomme Kotkassa palvelee asiakkaitaan normaalisti myös joulun ja uuden vuoden aikaan. Juhlapäivien vuoksi laboratoriomme on kuitenkin suljettuna seuraavasti:

24.12. – 26.12. Suljettu (Avoinna kiirellisissä tapauksissa erillisestä sopimuksesta) 1.1. – 2.1. 2011 Suljettu (Avoinna kiirellisissä tapauksissa erillisestä sopimuksesta) 6.1. 2011 Suljettu (Avoinna kiirellisissä tapauksissa erillisestä sopimuksesta) Lisäksi pyydämme toimittamaan kaikki välitöntä mittaamista vaativat näytteet viimeistään 22.12. ja 30.12. Joulun aatonaattona ja Uuden Vuoden aattona emme voi taata näytteiden mittaamisen valmistumista seuraavana päivänä tai standardin vaatimassa ajassa.
Näytteiden toimituksiin liittyvissä kysymyksissä voitte olla yhteydessä suoraan laboratorioon (Marika Luhtanen tai Tytti Tuuti).
SGS-ryhmä on maailman johtava tarkastus-, verifiointi, testaus- ja sertifiointiyritys. Vuonna 1878 perustettu SGS tunnetaan laadun ja lahjomattomuuden kansainvälisenä esikuvana. SGS:n palveluksessa on yli 59.000 henkilöä ja ryhmä koostuu yli 1000 toimistosta ja laboratoriosta ympäri maailmaa.