Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

Kotkan laboratoriossa uusi tiedonhallintajärjestelmä
SGS Kotkan laboratoriossa ympäristöosastolla otetaan käyttöön uusi laboratorion tiedonhallintajärjestelmä SLIM (System for Laboratory Information Management). SLIM järjestelmä on SGS:n toimintaan räätälöity ja globaalisti käytössä oleva laboratorioiden tiedonhallintajärjestelmä.
Uusi järjestelmämme käynnistyy virallisesti 1.6.2010 mutta järjestelmän täydellinen käyttöönotto tulee viemään vielä pari viikkoa aloituksesta. Järjestelmää on sisäänajettu toukokuun alusta ja se on omalta osaltaan jossain määrin viivästyttänyt laboratorion normaaleja toimitusaikoja.
Uusi järjestelmämme tulee jatkossa mahdollistamaan erityyppisten raporttien (XLS, koonnit, jne.) toimittamisen samassa sähköpostissa PDF-muotoisen raportin kanssa. Käytännön eron tulette huomaamaan raporttien muuttuneessa ulkonäössä. Samoin analyysien menetelmäkoodit tulevat järjestelmän käyttöönoton myötä muuttumaan, mutta voitte vielä jatkaa tilaamista vanhoilla koodeilla kuten ennenkin. Toimitamme uusitut analyysitilauslomakkeet lähiaikoina.
Lisätietoja saa laboratoriosta, 052106200 tai Olli-Pekka Jaakolalta laboratoriopäällikkö, ympäristöpalvelut, 0407059117.
SGS-ryhmä on maailman johtava tarkastus-, verifiointi, testaus- ja sertifiointiyritys. Vuonna 1878 perustettu SGS tunnetaan laadun ja lahjomattomuuden kansainvälisenä esikuvana. SGS:n palveluksessa on yli 59.000 henkilöä ja ryhmä koostuu yli 1000 toimistosta ja laboratoriosta ympäri maailmaa.