Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

Näytteiden toimitusohje AKT:n lakon aikana
Tiistaina 2.3. klo 18:00 alkava AKT:n lakko vaikuttaa mm. matkahuollon kuljetuksiin ja toimipisteiden aukioloaikoihin. Kotkassa matkahuolto on lakon alkamisesta lähtien kiinni, joten lakon aikana näytteet tulee toimittaa KARHULAN matkahuoltoon. Karhulan matkahuolto palvelee esimiesvoimin ja myös kuljetus matkahuollosta jakelulla toimii esimiesvoimin. Kaikki näytelähetykset tulee lähettää PIKANA, jotta lähetysten jakelu ja rahti eivät viivästy. Helsingistä lähtevät näytteet voi toimittaa laboratorioon myös esim. Kotkan Skippy Trans:n kautta, puh: 05-333444, joka toimii normaalilla miehityksellä ja aikatauluilla.

Pyydämme varmistamaan matkahuollosta ennakolta Karhulaan kulkevat linja-autot ja niiden aikataulut sekä ilmoittamaan saapuvista näytelähetyksistä etukäteen laboratorioon.

SGS-ryhmä on maailman johtava tarkastus-, verifiointi, testaus- ja sertifiointiyritys. Vuonna 1878 perustettu SGS tunnetaan laadun ja lahjomattomuuden kansainvälisenä esikuvana. SGS:n palveluksessa on yli 59.000 henkilöä ja ryhmä koostuu yli 1000 toimistosta ja laboratoriosta ympäri maailmaa.