Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

SGS Finlandin Kotkassa sijaitsevan kemian laboratorion FINAS-akkreditoinnin pätevyysalue laajeni kattamaan mm. perinteiseen vesikemiaan liittyviä perusanalyysejä. Samoin ympäristöanalytiikassa mukautuva pätevyysalueemme vesien VOC-analytiikassa ja maanäytteiden öljyanalytiikassa sai edelleen jatkoa. Petrokemian ja öljytuotteiden materiaali- ja tuotetestauksessa uutena materiaalina akkreditoitiin bitumi ja sen tunkeuma – ja pehmenemispiste analyysit.
Pätevyysalueemme löytyy kokonaisuudessaan FINAS:n kotisivuilta: SGS Finlandin kemian laboratoriopalvelut ovat palvelleet asiakkaitaan Suomessa jo yli 20 vuoden ajan
Tänä päivänä SGS yksi Suomen johtavista toimijoista alallaan. Toimintaamme kuuluvat palvelut kansainväliselle kaupalle öljy-, kaasu-, mineraali-, teollisuus- ja maatalousaloilla sekä kuluttajatuotteiden osalta. Ympäristöpalvelumme analyysipalvelut kattavat normaalin analytiikan lisäksi myös orgaanisen analytiikan sekä keskitettyjä erikoispalveluita, kuten PCDD/PCDF analytiikan.
SGS Finlandin muut akkreditointi SGS Finland koostuu kahdesta yrityksestä SGS Inspection Services Oy ja SGS Fimko Oy. Yritykset on akkreditointi seuraavasti:
SGS Inspection Services Testaus (FINAS T156 / EN ISO/IEC 17 025) (Kotka) GOST R - akkreditointi sertifioinnille SGS Fimko Tuotetestaus (FINAS T004 / EN ISO/IEC 17025) Tuotesertifiointi (FINAS S003 / EN 45011) Laatujärjestelmäsertifiointi (FINAS S009 / EN 45012) Kalibrointi (FINAS K001 / EN ISO/IEC 17025 ) Ympäristöjärjestelmäsertifiointi (FINAS S019 / ISO/IEC Guide 66) Pätevyysalueet selviävät tarkemmin FINASin kotisivuilta .
Lisätietoja antavat Olli-Pekka Jaakola Anita Kinanen SGS-ryhmä on maailman johtava tarkastus-, verifiointi, testaus- ja sertifiointiyritys. Vuonna 1878 perustettu SGS tunnetaan laadun ja lahjomattomuuden kansainvälisenä esikuvana. SGS:n palveluksessa on yli 59.000 henkilöä ja ryhmä koostuu yli 1000 toimistosta ja laboratoriosta ympäri maailmaa.