Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

SGS Kotkan laboratoriolle EVIRA:n hyväksyntä
SGS:n Kotkan laboratorio on saanut EVIRAlta (Elintarviketurvallisuusvirasto) hyväksynnän suorittaa terveydensuojelulain nojalla annettujen säädösten edellyttämiä viranomaisille tarkoitettuja tutkimuksia. Laboratorio tullaan liittämään elintarvikelain 83§ ja terveydensuojelulain 49 b § mukaiseen hyväksyttyjen laboratorioiden rekisteriin:

EVIRA:n hyväksyntä perustuu laboratorion akkreditointiin IEC/ISO 17025 standardin mukaisesti. SGS Kotkan laboratorion on FINAS:n akkreditoima testauslaboratorio veden, maaperän sekä tekstiilien kemialliset analyyseille sekä petrokemikaalien ja öljytuotteiden materiaali- ja tuotetestaukseen. Tarkempi pätevyysalue löytyy FINAS:n sivuilta:
24/7 SGS Finlandin kemian laboratoriopalvelut palvelevat asiakkaitaan kellon ympäri – viikonpäivästä riippumatta. Toimintatapa mahdollistaa analytiikan suorittamisen koko laboratorion laitekannalla kellon ajasta riippumatta. Laboratorio voi toimittaa tarvittaessa tulokset erittäin nopeasti vaikka keskellä yötä esim. vahinko- ja onnettomuustapauksissa.


Lisätietoja antavat: Laborotoriopäällikkö: Olli-Pekka Jaakola
Puh:. 040 705 9117
Sähköposti Osastopäällikkö: Anita Kinanen
Puh:. 0400 595 344
Sähköposti
SGS-ryhmä on maailman johtava tarkastus-, verifiointi, testaus- ja sertifiointiyritys. Vuonna 1878 perustettu SGS tunnetaan laadun ja lahjomattomuuden kansainvälisenä esikuvana. SGS:n palveluksessa on yli 56.000 henkilöä ja ryhmä koostuu yli 1000 toimistosta ja laboratoriosta ympäri maailmaa.