Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

SGS Fimko jatkaa Espoon Karaportin EMC- ja RF-laboratorion vahvaa kehittämistä. Merkittävän lisäinvestoinnin tuloksena saimme valmiudet testata tuotteita verkkovirran lisäksi 690 V:n ja 500 V:n jännitteillä. Mittauspaikalla on myös FINAS in akkreditointi ja laboratorio on telekommunikaatioviranomaisen FCC (Federal Communication Commission) listaama. SGS Fimko tekee Karaportissa testaukset 10 ja 5 metrin mittapaikoissa ja Helsingin Lauttasaaressa 3 metrin mittapaikassa, jolla myös on valmiudet mm. 690 V jännitteeseen.
Laaja kapasiteetti ja osaaminen takaavat lyhyet toimitusajatSuomen sähkö- elektroniikka- ja telekommunikaatioalan markkinajohtajana pystymme tarjoamaan asiakkaan tarpeiden mukaisilla toimitusajoilla EMC- ja RF-testaukset ja sertifioinnit. Tuotekehitystestaukset teemme 1 - 2 päivässä. Henkilöstön syvän ja kansainvälisen osaamisen takaavat kiinteä kansainvälinen yhteistyö SGS- Groupissa sekä muussa alan kansainvälisessä yhteistyössä.
Maailmanlaajuiset vaatimustenmukaisuusratkaisut690 V- ja 500 V:n valmiudet ovat osa kehityssuunnitelmaa, jolla vahvistamme kykyämme palvella tehokkaasti asiakkaitamme maailmanlaajuisia markkinoita varten:
Tuotekehitysvaiheessa Hyväksyntätesteissä ja sertifioinneissa sekä Laadunvarmistuksessa Lyhyellä toimitusajalla merkittävästi vahvistuneiden henkilö- ja testauslaiteresurssien ansiosta Kun testaamme tuotteen EMC- ja RF-vaatimusten mukaan, voimme samassa yhteydessä tehdä myös turvallisuus-, RF- (Radio Frequency), EuP- sekä RoHS-testaukset ja -sertifioinnit (esim. SGS-FI, GS, ENEC, CB, CB-EMC, USA ja Kanada jne.) tuotteen suunniteltuja markkinoita varten.
Globaalisti tunnustettavien CM EMC-sertifikaattien osalta SGS Fimko oli viime vuonna maailman kakkonen myönnettyjen sertifikaattien määrällä mitattuna.
Lisätietoja antavatTuoteryhmäpäällikkö Matti Viita, 040 518 4543
Projektipäällikkö Ari Honkala, 040 530 1531
Technical Manager, EMC & RF Jari Merikari, 040 550 5008
Yhteystiedot: SGS Fimko Oy
Osoite: PL 30, FI-00211 Helsinki, Finland
Puh. (09) 696 361
Fax. (09) 6925 474
SähköpostiosoitePaikallinen kotisivu
SGS-ryhmä on maailman johtava tarkastus-, verifiointi, testaus- ja sertifiointiyritys. Vuonna 1878 perustettu SGS tunnetaan laadun ja lahjomattomuuden kansainvälisenä esikuvana. SGS:n palveluksessa on yli 56,000 henkilöä ja ryhmä koostuu yli 1,000 toimistosta ja laboratoriosta ympäri maailmaa.