Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

SGS Finland vahvistaa laboratoriopalveluitaan investoimalla uuteen kemian laboratorioon Kotkassa. Viikonpäivästä riippumatta vuorokauden kellon ympäri toimivaan laboratorioon keskitetään nykyiset Haminan ja Kotkan laboratoriotoiminnot sekä annetaan mahdollisuus toiminnan kasvun jatkumiseen ja monipuolistamiseen tulevaisuudessakin. Kokonaisuudessaan uudessa yksikössä tulee yhdistymisen jälkeen työskentelemään n. 24 laboratorioalan ammattilaista. Suurempaa yksikköä varten on Kotkan Mussaloon rakennettu täysin uusi n. 1200 m2 käsittävä laboratoriorakennus. Täysimittainen toiminta uudessa laboratoriossa käynnistyy 1.8.2009.
Toimitusajat lyhenevät ”SGS Finlandin kemian laboratoriopalvelut palvelevat jatkossa asiakkaitaan kellon ympäri – viikonpäivästä riippumatta. Haluamme taata asiakkaillemme katkeamattoman palvelun saatavuuden ja tulosten nopean ja oikea-aikaisen toimittamisen vaarantamatta silti tulosten luotettavuutta. Kaikki työmme tehdään jatkossakin akkreditoidun laatujärjestelmämme mukaisin toimintatavoin. Toimintamme mahdollistaa jatkossa myös analytiikan suorittamisen koko laboratorion laitekannalla kellon ajasta riippumatta. Laboratorio voi toimittaa tarvittaessa tulokset erittäin nopeasti vaikka keskellä yötä esim. vahinko- ja onnettomuustapauksissa”,
totesi laboratoriopäällikkö Olli-Pekka Jaakola.   
Kemian testausta 20 vuotta Suomessa SGS Finlandin kemian laboratoriopalvelut ovat palvelleet asiakkaitaan Suomessa jo yli 20 vuoden ajan. Tänä päivänä SGS on yksi Suomen johtavista toimijoista alallaan. Suomessa SGS tarjoaa kemian analyysipalveluitaan kansainväliselle kaupalle öljy-, kaasu-, mineraali-, teollisuus- ja maatalousaloilla sekä kuluttajatuotteiden osalta. SGS:n analyysipalvelut kattavat normaalin analytiikan lisäksi myös orgaanisen analytiikan sekä keskitettyjä erikoispalveluita, kuten PCDD/PCDF analytiikan.
Jatkoa edellisten vuosien investoinneille SGS on tehnyt muitakin merkittäviä investointeja Suomessa viime vuosina, joista voidaan mainita bitumitestauslaboratorion osto VTT:ltä reilu kaksi vuotta sitten sekä EMC-testauslaboratorion hankinta Nokia Siemens Networks:ltä reilu vuosi sitten. Maailman johtavaa tarkastus-, verifiointi-, testaus- ja sertifiointiyritys SGS:ää pidetään kansainvälisenä mittapuuna laadulle ja lahjomattomuudelle. SGS:n palveluksessa on runsaat 55 000 työntekijää ja sen yli tuhannen toimipisteen ja laboratorion verkosto kattaa koko maailman.
Lisätietoja antavat
Laboratoriopäällikkö Olli-Pekka Jaakola, puh. 040 705 9117
Osastopäällikkö: Anita Kinanen, puh. 0400 595 344
Yhteystiedot: SGS Inspection Services Oy
Osoite: PL 128, (Särkiniementie 3) FI-00211 Helsinki, Finland
Puh. (09) 696 3701
Fax. (09) 6924 673
SähköpostiosoitePaikallinen kotisivu www.fi.sgs.com
SGS-ryhmä on maailman johtava tarkastus-, verifiointi, testaus- ja sertifiointiyritys. Vuonna 1878 perustettu SGS tunnetaan laadun ja lahjomattomuuden kansainvälisenä esikuvana. SGS:n palveluksessa on yli 55.000 henkilöä ja ryhmä koostuu yli 1000 toimistosta ja laboratoriosta ympäri maailmaa.