Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

31.7.2009 Laboratoriomme uusi osoite 1.8.2009 alkaen on seuraava:
SGS Inspection Services Oy
Environmental Services
Kotolahdentie 10
48310 Kotka
Puh: 05-2106200 (keskus)
Fax: 05-2106280
Henkilökunnan puhelinnumerot ja sähköpostit pysyvät ennallaan.
Toimintamme uudessa osoitteessa käynnistyy vaiheittain. Suurempien laitteiden muuton vuoksi emme valitettavasti pysty varmuudella palvelemaan kaikkien analyysien osalla nopeilla aikatauluilla (24h ja 48h) 26.6. – 30.6.2009 välisenä aikana. Pyydämme olemaan yhteydessä laboratorioon ennakolta tälle ajanjaksolle osuvien analyysitarpeiden kohdalla.
Näytteiden vastaanotto siirtyy Kotkan laboratorioomme 1.7.2009 alkaen. Näytteet voi edelleen toimittaa esim. matkahuollon välityksellä. Määräasemaksi merkitään joko Kotka tai Karhula. Pyydämme edelleen lähettämään näytteet pikarahtina ja jakelulla merkittyinä. Myös näytteiden toimittamiseen liittyvissä muutoksissa neuvomme mielellämme.  Näytteet voi myös toimittaa laboratorioon muilla tavoilla (esim tuomalla itse). Kotkan laboratoriomme on miehitettynä kellon ympäri vuoden jokaisena päivänä ja laboratoriolla ei ole varsinaisia aukioloaikoja.
Lisätietoja toiminnastamme laboratorion käynnistämisen aikana antaa Olli-Pekka Jaakola

Puh:. 05- 2106200
Sähköposti
SGS-ryhmä on maailman johtava tarkastus-, verifiointi, testaus- ja sertifiointiyritys. Vuonna 1878 perustettu SGS tunnetaan laadun ja lahjomattomuuden kansainvälisenä esikuvana. SGS:n palveluksessa on yli 56.000 henkilöä ja ryhmä koostuu yli 1000 toimistosta ja laboratoriosta ympäri maailmaa.