Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

Tervetuloa osastollemme 4e31 Chembio Finland messuilla tutustumaan 24/7 -palveluumme.
SGS Finlandin kemian laboratoriopalvelut ovat palvelleet asiakkaitaan Suomessa jo yli 20 vuoden ajan. Tänä päivänä SGS on yksi Suomen johtavista toimijoista alallaan. Toimintaamme kuuluvat palvelut kansainväliselle kaupalle öljy-, kaasu-, mineraali-, teollisuus- ja maatalousaloilla sekä kuluttajatuotteiden osalta. Ympäristöpalvelumme analyysipalvelut kattavat normaalin analytiikan lisäksi myös orgaanisen analytiikan sekä keskitettyjä erikoispalveluita, kuten PCDD/PCDF analytiikan.
Palvelemme asiakkaitamme aina nopeasti ja luotettavasti 24 tuntia vuorokaudessa 7 päivää viikossa. Laboratoriopalvelumme pystyvät toimittamaan tulokset asiakkaalle normaalin toimintamme puitteissa jopa muutamassa tunnissa, niin arkena kuin viikonloppuina ja juhlapyhinäkin. Laboratorio on FINAS:n ISO 17025 akkreditoima laboratorio veden, maaperän, tekstiilien kemiallisten analyysien sekä materiaali- ja tuotetestauksen petrokemikaalien ja öljytuotteiden osalla.
Osastollamme päivystää Olli-Pekka Jaakola, Laboratory Manager.
Yhteystiedot: SGS Inspection Services Oy
Osoite: PL Box 128 (Särkiniementie 3)
Puhl +358 9 696 3701
Fax +358 9 692 4673Sähköposti
SähköpostiosoitePaikallinen kotisivu www.fi.sgs.com SGS-ryhmä on maailman johtava tarkastus-, verifiointi, testaus- ja sertifiointiyritys. Vuonna 1878 perustettu SGS tunnetaan laadun ja lahjomattomuuden kansainvälisenä esikuvana. SGS:n palveluksessa on yli 55.000 henkilöä ja ryhmä koostuu yli 1000 toimistosta ja laboratoriosta ympäri maailmaa.