Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

SGS Fimkon kesäkuussa Nokia Siemens Networksilta hankkimat 10 ja 5 metrin EMC-mittapaikat saivat FINASilta akkreditoinnin. Akkreditointi osoittaa laboratorion pätevyyden ja siten tukee SGS Fimkon testien maailmanlaajuista tunnustamista. Helsingin Lauttasaaren toimipisteen 3 metrin mittapaikalla on jo ennestään ollut akkreditointi.
Koska SGS Fimko on myös FCC-listattu (Federal Communication Commissionl) EMC-laboratorio, asiakas saa myös 10 ja 5 ja 3 metrin mittapaikkojemme testien pohjalta testitulokset Yhdysvaltain markkinoita varten.
Maailmanlaajuiset vaatimustenmukaisuusratkaisutFINAS -akkreditointi on osa uuden ICT-osaamiskeskuksen kehityssuunnitelmaa, jolla varmistetaan laboratorion kyky palvella tehokkaasti asiakkaita maailmanlaajuisia markkinoita varten:
tuotekehitysvaiheessa hyväksyntätesteissä ja sertifioinneissa sekä laadunvarmistuksessa lyhyellä toimitusajalla merkittävästi vahvistuneiden henkilö- ja testauslaiteresurssien ansiosta Kun testaamme tuotteen EMC-vaatimusten mukaan voimme samassa yhteydessä tehdä myös turvallisuus-, RF- (Radio Frequency), Rohs-testaukset ja -sertifioinnit (esim. SGS-FI, GS, ENEC, CB, CB-EMC, USA ja Kanada jne.) tuotteen suunniteltuja markkinoita varten.
SGS Fimko on laajasti akkreditoituSGG Fimkolla on FINASin akkreditointi seuraaville toiminoilleen:
tuotetestaus (FINAS T004, EN ISO/IEC 17025) tuotesertifiointi (FINAS S003, EN 45011, ISO/IEC Guide 65) kalibrointi (FINAS K001, EN ISO/IEC 17025) laatu- ja ympäristöjärjestelmäsertifiointi (FINAS S009., EN ISO/IEC 17021) Tarkka pätevyysalue selviää FINASin kotisivuilta.
Lisätietoja antavat
Tuoteryhmäpäällikkö
Mr. Matti Viitat: +358 40 518 4543
Projektipäällikkö
Mr. Ari Honkalat: +358 40 530 1531
Technical Manager, EMC & RF
Mr. Jari Merikarit: +358 40 550 500
Yhteystiedot: SGS Fimko Oy
Osoite: PL 30, FI-00211 Helsinki, Finland
Puh. (09) 696361
Fax. (09) 6925 474
SähköpostiosoitePaikallinen kotisivuSGS-ryhmä on maailman johtava tarkastus-, verifiointi, testaus- ja sertifiointiyritys. Vuonna 1878 perustettu SGS tunnetaan laadun ja lahjomattomuuden kansainvälisenä esikuvana. SGS:n palveluksessa on yli 55.000 henkilöä ja ryhmä koostuu yli 1000 toimistosta ja laboratoriosta ympäri maailmaa.