Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

SGS Fimko pätevyysalue testaustulosten vastavuoroisuutta koskevassa IECEE CB -järjestelmässä laajeni kattamaan akut, esim. matkapuhelimien akut, kannettavien tietokoneiden akut ja kamera-akut. Samanaikaisesti myös SGS Taiwan, joka toimii SGS Fimkon CB-laboratoriona, sai vastaavan pätevyysalueen testauksiin. SGS voi siten tarjota asiakkailleen maailmanlaajuisesti tunnustettuja akkujen testejä ja niihin liittyviä sertifiointeja esim. SGS GS, SGS FI- merkki ja CB, jotka tukevat tuotteen markkinointia ja turvallisuuden hallintaa. Tarjoamme kaikki nämä sertifioinnit samassa kustannustehokkaassa paketissa.
SGS-GS ja FI merkin saa testejä toistamatta CB-sertifikaatilla
Yritys saa parhaan keinon varmistaa akkujen turvallisuuden hankkimalla CB-testien ja -sertifikaatin lisäksi SGS GS- ja FI -sertifioinnin. SGS GS ja FI -sertifiointi voi pohjautua CB-sertifikaattiin ja ne edellyttävät vuosittaisia tuotannon auditointeja, joilla varmistetaan valmistajan kyky tasalaatuiseen tuotantoon. SGS Fimko myös valvoo pistokokein markkinoilla olevien SGS GS- ja SGS FI -sertifioitujen turvallisuutta.
Akkuihin liittyy riskejä
Viallisesti toimivat matkapuhelimien akut voivat aiheuttaa mm. palovammoja ja tulipalon vaaran. FI-merkkiä koskevilla  www.fi-merkki.fi -kotisivuilla ajankohtaista -otsikon alta löytyy kaksi videota akun ylikuumenemisesta. Yksi video näyttää, kuinka turvallinen akku toimii vikatilanteessa, toinen kuinka puutteellinen akku toimii vikatilanteessa.
Akkujen kriittisten komponenttien sertifiointi
Koska kenno on ladattavan akun kriittinen komponentti, kaikkien CB-laboratorioiden on varmistettava, että se on sitä koskevien vaatimusten mukainen. SGS Fimko ja SGS Taiwan tarjoaa turvallisuussertifiointeja ladattaville kennoille. Samalla tavalla kuin akkujen sertifiointipalveluille, tarjoamme CB- ja FI- ja GS-sertifiointeja kustannustehokkaassa pakkauksessa joilla voitte saada FI- ja GS -merkit ilman uudelleen testausta.
Lisätietoja antavat
SGS Fimko sertifiointijohtaja Tom Törn, puh 040 523 5944
SGS Taiwan: Terence Hsieh, tel. +886 2 22993279
Yhteystiedot: SGS Fimko Oy
Osoite: PL 30, FI-00211 Helsinki, Finland
Puh. (09) 696 361
Fax. (09) 6925 474
SähköpostiosoitePaikallinen kotisivu www.fi.sgs.com SGS-ryhmä on maailman johtava tarkastus-, verifiointi, testaus- ja sertifiointiyritys. Vuonna 1878 perustettu SGS tunnetaan laadun ja lahjomattomuuden kansainvälisenä esikuvana. SGS:n palveluksessa on yli 53.000 henkilöä ja ryhmä koostuu yli 1000 toimistosta ja laboratoriosta ympäri maailmaa.