Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

SGS Fimko kehittää aktiivisesti energiansäästöön liittyviä palveluja. Näihin kuuluvat energiaa käyttävien laitteiden sekä energiaa tuottavien laitteiden turvallisuus-, energiatehokkuus- ja haitta-ainetestaukset, -arvioinnit ja -sertifioinnit. Tuulivoima on eräs voimakkaasti kehittyvistä uusista energiatuotantomuodoista. SGS Fimko aloitti tuulivoimaloiden komponentteja koskevat testaukset ja sertifioinnit.
Taustalla EU-direktiivit ja standardit
Kun kehitetään uutta teknologiaa, suunnittelutyön fokus on usein itse teknologiassa ja sen tuomissa mahdollisuuksissa. Näiden lisäksi on kuitenkin huolehdittava myös tuotteita koskevista teknisistä vaatimuksista, jotka perustuvat mm. pienjännite- ja EMC-direktiiveihin. Tähän tarvitaan kokenut sähkövoima-alan ja elektroniikan asiantuntija ja osaaja.
Asiantuntijapalvelut, testaukset ja sertifioinnitSGS Fimko, pystyy, ilmoitettu laitoksena, vahvistamaan tuotetyypin ja asennusjärjestelmän direktiivien ja standardien mukaisuuden asennuspaikalla tai laboratoriossa.
Palveluissa testataan ja arvioidaan mm. sähkölaitteiston turvallisuus ja toimivuus sähkösyöttöjärjestelmiä koskevien eurooppalaisten/kansainvälisten vaatimusten mukaan.
Palveluja ovat:
asiantuntija- ja koulutuspalvelut testaukset puolueettomat sertifikaatit ja -todistukset tuotannon auditoinnit Lisätietoja antavat:
Sakari Kolehmainen
t: 09 6963 287
EmailAri Hulkkonen
t: 09 6963 338
EmailSGS Fimko Oy
PL 30, FI-00211 Helsinki, Finland
t: (09) 696 361
f: (09) 6925 474
SähköpostiosoitePaikallinen kotisivuSGS-ryhmä on maailman johtava tarkastus-, verifiointi, testaus- ja sertifiointiyritys. Vuonna 1878 perustettu SGS tunnetaan laadun ja lahjomattomuuden kansainvälisenä esikuvana. SGS:n palveluksessa on yli 55.000 henkilöä ja ryhmä koostuu yli 1000 toimistosta ja laboratoriosta ympäri maailmaa.