Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

SGS Fimko tarjoaa uuden IECEE HS raportointipalvelun haitta-aineille (Hazardous Substances). Palvelu käsittää sähkö- ja elektroniikkalaitteissa käytetyissä komponenteissa ja materiaalissa esiintyvien RoHS haitta-aineiden testaustulosten julkaisemisen internetillä keskitetysti julkisessa tietokannassa (www.iecee.org). Testaus tehdään viimeisten kansainvälisten standardien (IEC 62321) mukaan. Palvelu säästää teollisuuden kustannuksia ja tukee viranomaisten toimintaa seuraavista syistä:
Kansainvälisesti tunnistettu IECEE CB RoHS-laboratorion myöntämä testausraportti standardin IEC 62321 mukaisesti Luotettavat testaustulokset, jotka perustuvat puolueettomien laboratorioiden ja kansallisten sertifiointielinten valvottuun verkostoon Työkalu teollisuudelle sähkölaitteissa esiintyvien haitta-ainepitoisuuksien osoittamiseksi ja verifioimiseksi Vähentää tarvetta toistaa testejä ja säästää kustannuksia SGS Fimkon myöntämä puolueeton HS STR-todistus (Statement of Test results) SGS tarjoaa tämän palvelun SGS Fimkon kautta Kiinassa, Suomessa, Hong Kongissa, Japanissa, Koreassa, Taiwanissa ja Thaimaassa sijaitsevien laboratorioiden avulla.
Lisätietoja antavat:
Senior Specialist Adeline MaijalaSertifiointijohtaja Tom Törn Palvelun yksityiskohtaiset tiedot, sen hyöty ja organisaatio löytyvät kotisivulta:
http://www.sgs.com/ee_index/iecee/
iecee-reporting-service-for-hazardous-
substances-ee.htm
Yhteystiedot: SGS Fimko Oy
Osoite: PL 30, FI-00211 Helsinki, Finland
Puh. (09) 696 361
Fax. (09) 6925 474
SähköpostiosoitePaikallinen kotisivu www.fi.sgs.com SGS-ryhmä on maailman johtava tarkastus-, verifiointi, testaus- ja sertifiointiyritys. Vuonna 1878 perustettu SGS tunnetaan laadun ja lahjomattomuuden kansainvälisenä esikuvana. SGS:n palveluksessa on yli 53.000 henkilöä ja ryhmä koostuu yli 1000 toimistosta ja laboratoriosta ympäri maailmaa.