Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

Perinteisesti SGS Fimko on testannut MIL-tuotteita (MIL-lyhenne tulee sanasta militääri) useiden standardien mukaisesti. Yhteistyö norjalaisen Applica-yrityksen kanssa on vahvistanut SGS Fimkon MIL-standardeja koskevia EMC-palveluja (Electromagnetic Compatibility, sähkömagneettinen yhteensopivuus). Applica-yhteistyön ja viime vuoden kesäkuussa tehdyn EMC-investoinnin avulla pystymme tarjoamaan aikaisempaa lyhyempiä toimitusaikoja laajemmalla vaatimusalueella.
Yhteistyön avulla useita standardeja
Pystymme tarjoamaan mm. seuraavien standardien mukaiset testit: MIL 461E, MIL 461F ja MIL 1275. Näitä testejä tarjoamme mm. seuraavilla jännitteillä:
yksivaiheinen 230 VAC ja 110 VAC kolmivaiheinen 230 VAC ja 400 VAC 0-100 VDC/60 A Tiivis yhteistyö
SGS Fimko ja norjalainen asiantuntija- ja testausorganisaatio Applica Consulting ovat tehneet usean vuoden ajan yhteistyötä Norjan testaus- ja sertifiointimarkkinoilla. SGS Fimko myöntää Applica Consultingin kansainvälisen testausten vastavuoroisuutta koskevan IECEE CB -järjestelmään kuuluvien EMC-testien pohjalta kansainvälisesti tunnustettuja CB EMC-sertifikaatteja. Näiden avulla yritykset voivat osoittaa tuotteen EMC-mukaisuuden  globaaleilla markkinoilla ja saada tuotteelle eri maiden hyväksyntöjä mm. Koreaan ja Japaniin. Applica Consulting markkinoi EMC-testien lisäksi SGS Fimkon sertifiointipalveluja ja turvallisuustestauksia Norjassa.
Myös SGS Fimkon turvallisuutta koskevat sertifikaatit avaavat yrityksille markkinat ympäri maailmaa. SGS Fimkon myöntämien CB- ja CB EMC-sertifikaattien määrä kasvoi viime vuonna yli 50 %.
Lisätietoja antavat
Sanna Lindholm, projektipäällikkö
Puh. 09 6963 208
Sähköposti Jari Merikari, Technical Manager, EMC
Puh. 09 6963 212
Sähköposti Yhteystiedot: SGS Fimko Oy
Osoite: PL 30, FI-00211 Helsinki, Finland
Puh. (09) 696 361
Fax. (09) 6925 474
Sähköpostiosoite Paikallinen kotisivu www.fi.sgs.com SGS-ryhmä on maailman johtava tarkastus-, verifiointi, testaus- ja sertifiointiyritys. Vuonna 1878 perustettu SGS tunnetaan laadun ja lahjomattomuuden kansainvälisenä esikuvana. SGS:n palveluksessa on yli 55.000 henkilöä ja ryhmä koostuu yli 1000 toimistosta ja laboratoriosta ympäri maailmaa.