Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

SGS Fimko julkaisi sähkö-elektroniikka ja telekommunikaatio tuotteiden vaatimuksia sekä testaus-, sertifiointi-, asiantuntija- ja koulutuspalveluja koskevat kotisivut ruotsinkielellä.
www.fi.sgs.com/fimko-se
Sivuille tulevat jatkossa suomen ja englannin kielisten sivujen tapaan myös tiedotteemme. Sivujen kehittäminen on osa aktiivista sähköisten palvelujemme sekä ruotsinkielisen asiakaskunnan palvelutason edelleen vahvistamista.
SGS Fimko tarjoaa muitakin sähköiseen viestintään tai palveluihin liittyviä etuja:
suomen ja englanninkieliset kotisivut www.fi.sgs.com ja www.fi.sgs.com/fimko sertifioitujen tuotteiden rekisteri kotisivuilla www.fi.sgs.com/fimko sähköinen laskutus (Suomi) ilmainen SGS Fimko on Line -palvelu, jolla voi seurata testaus- ja sertifiointiprojektien seurantaa ja joka toimii testausraporttien ja sertifikaattien arkistointikeinona asiakas- ja mediatiedotteet Lisätietoja antavat
Account manager Harri Tuuri, puh. 040 350 6434,
Viestintä- ja myyntijohtaja Jukka Vuorinen, puh 040 500 44 31.
Yhteystiedot: SGS Fimko Oy
Osoite: PL 30, FI-00211 Helsinki, Finland
Puh. (09) 696 361
Fax. (09) 6925 474
Sähköpostiosoite Paikallinen kotisivu www.fi.sgs.com SGS-ryhmä on maailman johtava tarkastus-, verifiointi, testaus- ja sertifiointiyritys. Vuonna 1878 perustettu SGS tunnetaan laadun ja lahjomattomuuden kansainvälisenä esikuvana. SGS:n palveluksessa on yli 55.000 henkilöä ja ryhmä koostuu yli 1000 toimistosta ja laboratoriosta ympäri maailmaa: