Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

SGS Fimko sai IECEE HS (Hazardous Substances) NCB–aseman (National Certification Body). SGS Fimko pystyy tarjoamaan IECEE HS raportointipalvelun myöntämällä globaalin testausten vastavuoroisuusjärjestelmä IECEE:n alaisia puolueettomia Statement of Test Results (STR) –todistuksia sähkö-, elektroniikka- ja telekommunikaatiotuotteiden komponenteille ja materiaaleille.
STR tukee komponenttien ja materiaalien valmistajia ja ostajia SGS Fimkon STR-todistusten ja niihin liittyvien testausraporttien avulla valmistajat pystyvät osoittamaan testatun komponentin ja materiaalin haitta-ainepitoisuudet IEC 62321 haitta-aineiden mittausmenetelmien standardin mukaisesti. STR:t ja testaustulokset näkyvät myös IECEE-järjestelmän kotisivuilla, mikä toimii testatun materiaalin ja komponentin markkinointikanavana. Valmistajien on puolestaan turvallisempaa ostaa komponentteja ja materiaaleja, joista on olemassa puolueettomat luotettavat testitulokset. Testaustulosten avulla voidaan arvioida lopputuotteen haitta-ainepitoisuuksia.
SGS Fimkolle useita haitta-ainelaboratoriota IECEE-järjestelmään SGS Fimkolle tuli NCB-aseman saavuttamisen yhteydessä myös monta haitta-ainealueella toimivaa CB-laboratoriota, Suomen lisäksi Kiinaan, Taiwaniin, Hong Kongiin, Koreaan, Japaniin ja Thaimaahan. Laboratoriot osallistuvat järjestelmän mukaisiin vuosittaisiin vertailutesteihin.
SGS Fimko mukana testausteknisiä asioita käsittelevässä komiteassa Haitta-aineiden standardien teknisiä asioita käsittelee IECEEssä ETF (Expert Task Force) asiantuntijaryhmä, joka mm. järjestää vertailutestejä. Sekä SGS Fimko että sen laboratorion henkilöstöä on tämän työryhmän jäseninä.
Lisätietoja antavat Adeline Maijala Senior Specialist
Puh. 050 5705 969

Tom Törn Sertifiointijohtaja
Puh. 040 523 5944
Yhteystiedot:

SGS Fimko Oy Osoite: PL 30, FI-00211 Helsinki, Finland
Puh. (09) 696 361
Fax. (09) 6925 474
Sähköpostiosoite Paikallinen kotisivu www.fi.sgs.com SGS-ryhmä on maailman johtava tarkastus-, verifiointi, testaus- ja sertifiointiyritys. Vuonna 1878 perustettu SGS tunnetaan laadun ja lahjomattomuuden kansainvälisenä esikuvana. SGS:n palveluksessa on yli 55,000 henkilöä ja ryhmä koostuu yli 1,000 toimistosta ja laboratoriosta ympäri maailmaa.