Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

Vuonna 2008 SGS Fimkon myöntämien tuotesertifiointien kasvu oli vahvaa, yli 40 % (vuonna 2007 yli 20 %). Suurin kasvu oli GS- (+ 290 %), CB- (+50 %), CB EMC (+46 %) ja FI-sertifioinneissa (mallien määrä kasvoi 38 %). SGS Fimko myönsi viime vuonna yhteensä n. 2800 tuotesertifikaattia, jotka koskevat lähes 7000 tuotetyyppiä.
Sertifikaatit kustannustehokkaassa paketissa
Tuotesertifiointien kasvun takana on sertifikaattien antama lisäarvo sekä yritysten kiinnostus toimia kustannustehokkaasti ottaa samalla kerralla kaikki tarvitsemansa sertifikaatit. Lisäksi SGS Fimkon testauslaboratorioverkko ja sen pätevyysalue on kasvanut voimakkaasti viime vuosina. Esim. kansainvälisesti hyväksyttyjä CB-laboratorioita SGS Fimkolla on tällä hetkellä kahdeksan (Englannissa, Norjassa, Kiinassa, Taiwanissa, Hong Kongissa ja Koreassa sekä 2 Suomessa), jotka toimivat turvallisuus ja/tai EMC-testauksessa. SGS Fimkolla on myös 7 IECEE CB -järjestelmän mukaista haitta-ainelaboratoriota Euroopassa ja ympäri Aasiaa.
Kuva. SGS Fimkon FI- ja GS-sertifiointimerkit
Uusia kasvualueita kiikarissa
SGS Fimkon tavoitteena on jatkaa kasvuaan turvallisuus- ja EMC-sertioinneissa. Lähitulevaisuudessa kasvua on odotettavissa uusilla alueilla, kuten Statement of Test Results -todistukset IECEE CB -järjestelmän mukaisista haitta-aineista (RoHS, Restriction of Certain Hazardous Substances).
Koko historiansa aikana SGS Fimko on sertifioinut yli 200.000 tuotetyyppiä.
Lisätietoja antaa:
Jukka Vuorinen
sähköpostit. 040 500 4431
Yhteystiedot: SGS Fimko Oy
Osoite: PL 30, FI-00211 Helsinki, Finland
t: (09) 696 361
f: (09) 6925 474
Sähköpostiosoitewww.fi.sgs.comSGS-ryhmä on maailman johtava tarkastus-, verifiointi, testaus- ja sertifiointiyritys. Vuonna 1878 perustettu SGS tunnetaan laadun ja lahjomattomuuden kansainvälisenä esikuvana. SGS:n palveluksessa on yli 55000 henkilöä ja ryhmä koostuu yli 1000 toimistosta ja laboratoriosta ympäri maailmaa: