Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

Yleiseurooppalainen ENEC-testaus- ja -sertifiointijärjestelmä, joka vastaa kymmenien Euroopan maiden kansallisia sertifiointimerkkejä, kehittyy voimakkaasti. ENEC-järjestelmässä tehtiin merkittäviä muutoksia SGS Fimkon isännöimässä Espoon kokouksessa vuoden 2008 loppukeväällä:
ENEC kattaa jatkossa myös kotitaloustuotteet sekä kulutuselektroniikan tuotteet Testaus voi tapahtua maailmanlaajuisesti CB laboratorioissa (SGS Fimkon laboratoriot sijaitsevat Suomessa, Englannissa, Kiinassa, Taiwanissa ja Koreassa) lukuun ottamatta valaisintuotteita, joiden testaus tapahtuu jatkossakin Euroopassa (SGS Fimkon laboratorioiden osalta Suomi ja Englanti) Hyväksyttiin graafinen ohjeistus ENEC-sertifiointimerkin käyttämiseen markkinoinnissa ENEC-sertifiointi voidaan myöntää kotitaloustuotteiden ja kulutuselektroniikan tuotteiden lisäksi valaisimille ja valaisinkomponenteille, tietotekniikan tuotteille, muuntajille, kondensaattoreille, häiriösuodattimille, liittimille ja kytkimille.
ENEC sertifioinnin edellytyksenä ovat
tyyppitestit vuosittaiset tuotannon auditoinnit vuosittaiset seurantatestit Kuva. SGS Fimkon myöntämä ENEC-sertifiointimerkki (ENEC+FI)
Lisätietoja antavat
Kari Vesterinen,
kotitaloustuotteet ja valaisimet
t: +358 6963 418
Matti Viita,
kulutuselektroniikka, toimistokoneet ja kondensaattorit,
t:.+358 9 6963 260
Ari Hulkkonenkytkimet ja liittimet
t: +358 9 6963 338
Yhteystiedot: SGS Fimko Oy
Osoite: PL 30, FI-00211 Helsinki, Finland
t:. (09) 696 361
f:. (09) 6925 474
Sähköpostiosoitewww.fi.sgs.comSGS-ryhmä on maailman johtava tarkastus-, verifiointi, testaus- ja sertifiointiyritys. Vuonna 1878 perustettu SGS tunnetaan laadun ja lahjomattomuuden kansainvälisenä esikuvana. SGS:n palveluksessa on yli 53.000 henkilöä ja ryhmä koostuu yli 1000 toimistosta ja laboratoriosta ympäri maailmaa.