Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

SGS sai uusittua lisenssinsä ”Rakennelmien teknisen valvonnan tarjoamiseen”
Venäjän Liittovaltion Alueellisen Kehittämisen Ministeriö myönsi SGS:lle lisenssin rakennelmien valvonnan ja projektien hallinnan suorittamiseen Venäjän hallinnollisen standardin mukaisesti.

Se tosiasia, että lisenssi uusittiin, osoittaa SGS:n pätevyyden ja rakentuu kokemukseen, jonka yritys on saanut siitä lähtien, kun vuonna 2003 SGS alkoi tarjota siviili- ja teollisuusrakennuskohteiden teknistä valvontaa.

Lisenssin piiriin kuuluu seuraavan tyyppiset palvelut:
Alustavan suunnitteluaineiston kokoaminen ja rekisteröinti; Tekninen tuki suunnitteluvaiheessa; Lupa-asiakirjojen hankkiminen rakennuksille ja rakenteille; Projektinhallinta; Tekninen valvonta koko rakennusprojektin ajan. Andrey Kashirin, SGS Venäjän Teollisuustarkastuspalveluiden sekä NDT-palveluiden esimies kommentoi seuraavasti:

“Päätöksemme uusia lisenssi johtuu vahvasta rakennusbuumista siviili- ja teollisuussektoreilla Moskovassa, Pietarissa ja muilla Venäjän alueilla. Se on synnyttänyt voimakkaasti kasvavan teknisten valvontapalvelujen tarpeen rakennussektorilla. Tällaisia palveluita tarvitaan sekä suunnitteluvaiheessa että rakentamisvaiheessa.
Yrityksemme on kerännyt laajan kokemuksen rakennussektorilla suorittamalla viimeisten viiden vuoden ajan rakennustarkastusta. Asiakkaitamme ovat muun muassa LLC "PSF" Krost” (GS Tushino liikekeskuksen rakentaminen Moskovaan), Sakhalin Energy (LNG voimalan rakentaminen Sakhalin II projektin puitteissa), Exxon Mobile (raakaöljyvaraston rakentaminen Sakhalin I projektin puitteissa, 7-kerroksisen toimistorakennuksen rakentaminen Yuzhno-Sakhalinskissa), JGC Limited (vetyvoimalan jälleenrakentaminen Atyraussa Kazakhstanissa) ja SUEK (kivihiiliterminaalin rakentaminen Vaninon merisatamassa).”
Ota yhteyttä: Andrey Kashirin
Teollisuustarkastuspalvelujen & NDT-palvelujen Johtaja,
SGS (Venäjä)

t: +7 (495) 775 44 55
Email SGS in Russia