Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

Kansainvälinen sähkö- ja elektroniikka-alan standardointijärjestö IEC (International Electrotechnical Commission) palkitsi tänä vuonna SGS:stä diplomi-insinööri Jukka Vuorisen IEC 1906 Awardilla. Jukka Vuorinen työskentelee liiketoimintajohtajana SGS Fimko Oy:ssä sekä viestintä- ja myyntijohtajana SGS Finlandissa.
Jukka Vuorinen palkittiin ansioistaan sähkötuotteiden haitta-aineita koskevan työryhmän puheenjohtajana. Lisäksi hän on toiminut jäsenenä useissa sähkö- ja elektroniikkatuotteiden maailmanlaajuista sertifiointia käsittelevissä työryhmissä, mm. politiikka- ja strategiafoorumissa, liiketoiminnan kehittämistyöryhmässä sekä asiakasvalituksia käsittelevässä neuvottelukunnassa.
IEC 1906 Award -palkinnolla halutaan antaa tunnustusta kansainvälisten sähköteknisten komiteoiden, alakomiteoiden ja työryhmien asiantuntijoille käytännön standardoinnissa. Lisäksi halutaan kiinnittää huomiota asiantuntijoiden arvokkaaseen työpanokseen kansainvälisesti arvostetussa standardointityössä. Palkinnon merkitystä korostaa se, että oman komitean asiantuntijat ovat nimenneet ja valinneet palkittavan.
Lisätietoja:
SGS Finlandin maajohtaja Torsten Gustafsson
p. 040 5008 593
EmailJukka Vuorinen
SGS Fimko Oy
p. 040 500 4431
Email Yhteystiedot: SGS Fimko Oy
Osoite: PL 30, FI-00211 Helsinki, Finland
Puh. (09) 696 361
Fax. (09) 6925 474
SähköpostiosoitePaikallinen kotisivu www.fi.sgs.com SGS-ryhmä on maailman johtava tarkastus-, verifiointi, testaus- ja sertifiointiyritys. Vuonna 1878 perustettu SGS tunnetaan laadun ja lahjomattomuuden kansainvälisenä esikuvana. SGS:n palveluksessa on yli 53,000 henkilöä ja ryhmä koostuu yli 1,000 toimistosta ja laboratoriosta ympäri maailmaa.