Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

Suomen kansallinen akkreditointielin (FINAS) on myöntänyt SGS Fimko Oy:lle RF- (Radio frequency) testaustoimintaa koskevan akkreditoinnin (FINAS T004 (EN ISO/IEC 17025)). Pätevyysalueen laajennus koskee EN 300 220–1, -2, EN 300 328 ja EN 300 440–1, -2 standardien mukaisesti tehtävää testausta jotka kattavat SRD-laitteet (Short Range Devices) ja 2,4GHz:n taajuusalueella toimivat langattomat laitteet (mm. WLAN ja Bluetooth).
SGS Fimkolla on jo aikaisemmin akkreditointi myös sähköturvallisuus- ja EMC-testeille (Electromagnetic Compatibility).
Akkreditoinnin tarkempi pätevyysalue selviää FINAS in kotisivuilta.
Tähtäimessä ilmoitetun laitoksen asema
Akkreditointialueen laajennus RF-testauksiin vahvistaa SGS Fimkon asemaa Suomen markkinajohtajana sähkö-, elektroniikka- ja telekommunikaatiotuotteiden testaajana ja sertifioijana. SGS Fimko tulee hakemaan myös R&TTE –direktiivin (Radio and Telecommunications Terminal Equipment) mukaisen ilmoitetun laitoksen asemaa. Ilmoitettu laitos voi varmistaa ja todentaa tuotteen vaatimuksenmukaisuuden EU-alueella.
Akkreditoinnin laajennuksen myötä SGS Fimko pystyy tarjoamaan asiakkailleen täysivaltaista palvelua
SGS Fimko tunnetaan luotettavana ja puolueettomana testaus- ja sertifiointiyrityksenä, jolla on käytettävissään maailmanlaajuinen verkko. SGS Fimkon palveluvalikoimaan kuuluvat mm. testaukset ja sertifioinnit, sertifiointeihin liittyvät auditoinnit, laitteiden kalibroinnit, asiantuntijapalvelut sekä koulutus ja kurssitoiminta. Näiden palveluiden avulla asiakkaat pääsevät maailman markkinoille luotettavasti ja kustannustehokkaasti testien toiston minimoiden. Nyt myönnetty akkreditointi uudella toiminta-alueella merkitsee mahdollisuutta tarjota asiakkaille entistäkin laajempaa palvelukokonaisuutta.
Lisätietoja antaa: Tuoteryhmäpäällikkö Matti Viita, puh. 040 5184 543, sähköpostiosoite.
Yhteystiedot: SGS Fimko Oy
Osoite: PL 30, FI-00211 Helsinki, Finland
Puh. (09) 696 361
Fax. (09) 6925 474
SähköpostiosoitePaikallinen kotisivu www.fi.sgs.comSGS-ryhmä on maailman johtava tarkastus-, verifiointi, testaus- ja sertifiointiyritys. Vuonna 1878 perustettu SGS tunnetaan laadun ja lahjomattomuuden kansainvälisenä esikuvana. SGS:n palveluksessa on yli 53,000 henkilöä ja ryhmä koostuu yli 1,000 toimistosta ja laboratoriosta ympäri maailmaa.