Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

SGS Fimko osallistuu Helsingissä 27. - 28.8.2008 pidettävään Mittaus & Testaus 2008 näyttelyyn.
SGS Fimko kutsuu Teidät Mittaus & Testaus 2008 -näyttelyyn 27. – 28.8.2008Paikka: AEL, Naapuripellontie 7, 00410 Helsinki (Malminkartano) Osasto: B6Asiantuntijamme ovat paikalla kertomassa testaus-, kalibrointi- ja sertifiointipalveluistamme, joita olemme kehittäneet ja laajentaneet entisestään.
Uutta EMC 10 m mittapaikka RF-testaukset REACH – aineet esineissä myös sähkö- ja elektroniikkalaitteissa CB-järjestelmän mukaan IECEE HS-raportointipalvelu haitta-aineille Monipuoliset asiantuntijapalvelut Kalibrointipalvelut Akkreditoidun kalibrointilaboratorion palvelut Oskilloskooppien kalibrointi Asennustestereiden kunnontarkistus Avaimet käteen -palvelu Muita palvelujamme Tuotekehitysvaiheen testaukset Sähköturvallisuus EMC ja telekommunikaatio Ympäristövaatimukset esim. RoHS Ympäristöolosuhdetestaukset Valoteknilliset mittaukset Toiminnanhallinnanjärjestelmät Vaatimusten selvitys Kansainväliset sertifioinnit SGS Akatemian seminaarit ja räätälöidyt koulutukset Tietoiskutori 27.8.2008 – Kalibrointi varmistaa toiminnan, DI Tuomo
                    Salmela,
28.8.2008 – ICT-tuotteiden testaukset ja sertifiointi,
                    tuoteryhmäpäällikkö Matti Viita
Yhteystiedot: SGS Fimko Oy
Osoite: PL 30, FI-00211 Helsinki, Finland
Puh. (09) 696361
Fax. (09) 6925 474
SähköpostiosoitePaikallinen kotisivu www.fi.sgs.com SGS-ryhmä on maailman johtava tarkastus-, verifiointi, testaus- ja sertifiointiyritys. Vuonna 1878 perustettu SGS tunnetaan laadun ja lahjomattomuuden kansainvälisenä esikuvana. SGS:n palveluksessa on yli 53.000 henkilöä ja ryhmä koostuu yli 1000 toimistosta ja laboratoriosta ympäri maailmaa.