Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

Nokia Siemens Networksin Espoossa sijaitsevien toimintojen siirtyessä SGS Fimkolle 1.6.2008 SGS Fimkosta tulee markkinajohtaja Suomessa myös EMC-palveluissa. Nokia Siemens Networksin entiset kyseiset toiminnat koskevat EMC-testauksia (EMC, Electromagnetic Compatibility eli sähkömagneettinen yhteensopivuus) ja asiantuntijapalveluita. SGS Fimko on markkinajohtaja jo nykyään sähkö- ja kaasualan turvallisuustestauksessa ja –sertifioinneissa sekä niihin liittyvissä asiantuntijapalveluissa.
Markkinoille vaihtoehto 10 metrin mittapaikan testauksiin
Kaupan myötä SGS Fimkon EMC-testauspalvelut laajenevat merkittävästi. SGS Fimkolle siirtyvät mm. 5 ja 10 metrin radiokaiuttomat mittauskammiot sekä 10 uutta testaus- ja sertifiointialan huippuosaajaa. Näin suomalaiselle teollisuudelle syntyy vaihtoehto 10 metrin mittapaikan palveluille. SGS Fimkon nykyiset EMC-palvelut jatkuvat Helsingin toimipisteessä. Espoon toimipiste laajentaa EMC-palveluvalikoimaa mm. suurikokoisille laitteille ja järjestelmille.
SGS Fimko toimii SGS-ryhmässä sähköturvallisuuden osaamiskeskuksena ja sillä on useita kansainvälisesti tunnustettuja ns. CB-laboratorioita useissa maissa Aasiassa ja Euroopassa. Uudet EMC-valmiudet edistävät SGS Fimkon kasvua myös vientimarkkinoilla. Jo nykyään SGS Fimkon liikevaihdosta yli 40 % tulee Suomen ulkopuolisilta asiakkailta kymmenistä eri maista.
SGS Fimkon testaus- sertifiointi-, koulutus- ja asiantuntijapalvelut tarjoavat valmistajille luotettavan väylän maailman markkinoille.
SGS Finlandin kasvu jatkuu
Kaupan myötä SGS Finlandin, jonka muodostavat SGS Fimko Oy ja SGS Inspections Services Oy, kasvu jatkuu. Kun vuoden 2006 alussa SGS Finlandissa oli 135 työntekijää, henkilöstömäärä nousee 160 henkeen. SGS Finlandin muodostamien yhtiöiden yhteinen liikevaihto vuonna 2007 oli 14,6 M€.
Lue lisääLisätietoja antavat:
Liiketoimintajohtaja Jukka Vuorinen, puh. 040 500 44 31, sähköpostiTuoteryhmäpäällikkö Matti Viita, puh. 040 518 4543, sähköpostiYhteystiedot: SGS Fimko Oy
Osoite: PL 30, FI-00211 Helsinki, Finland
Puh. (09) 696 361
Fax. (09) 6925 474
SähköpostiosoitePaikallinen kotisivu www.fi.sgs.comSGS-ryhmä on maailman johtava tarkastus-, verifiointi, testaus- ja sertifiointiyritys. Vuonna 1878 perustettu SGS tunnetaan laadun ja lahjomattomuuden kansainvälisenä esikuvana. SGS:n palveluksessa on yli 50.000 henkilöä ja ryhmä koostuu yli 1000 toimistosta ja laboratoriosta ympäri maailmaa.