Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

Maailman johtavaan testaus-, sertifiointi-, verifiointi- ja tarkastusyhtiöön SGS:ään kuuluva SGS Fimko ja norjalainen asiantuntija- ja testausorganisaatio Applica Consulting ovat tiivistäneet yhteistyötä Norjan testaus- ja sertifiointimarkkinoilla. IECEE (maailmanlaajuinen järjestö elektronisten laitteiden ja komponenttien testien vastavuoroiselle hyväksymiselle) on myöntänyt Applica Consultingille IECEE CB järjestelmän EMC-testausta koskevan laboratorion aseman. SGS Fimkon Applica Consultingin testausten perusteella myönnetyt sertifikaatit avaavat tuotteille maailman markkinat.
Yhteistyö on osa SGS Fimkon Skandinavia-strategiaa ja se tulee vahvistamaan molempien yritysten asemaa Norjassa.
Kansainväliset testaukset ja sertifioinnit
SGS Fimko tulee Applica Consultingin testien pohjalta myöntämään kansainvälisesti tunnustettuja CB EMC-sertifikaatteja, joiden avulla yritykset voivat osoittaa tuotteen EMC-mukaisuuden (sähkömagneettinen yhteensopivuus) globaaleilla markkinoilla ja saada tuotteelle eri maiden hyväksyntöjä mm. Koreaan ja Japaniin. Applica Consulting markkinoi EMC-testien lisäksi SGS Fimkon sertifiointipalveluja ja turvallisuustestauksia Norjassa. SGS Fimkon turvallisutta koskevat sertifikaatit avaavat yrityksille markkinat ympäri maailmaa. SGS Fimkon myöntämien CB- ja CB EMC-sertifikaattien määrä kasvoi viime vuonna 40 %.
SGS Fimko markkinoi Applica Consultingin tarjoamia militaaristandardien mukaisia testauspalveluja Suomessa. Applica Consulting pystyy suorittamaan kaikki MIL-STD461E standardien mukaiset testaukset. Testauksen lisäksi Applica Consulting voi auttaa yrityksiä löytämään ratkaisun EMC-ongelmille. Applica Consultingin EMC-testauslaboratorio on suorittanut testauksia militaaristandardien mukaan sekä norjalaisille että ulkomaalaisille yrityksille perustamisestaan 1996 alkaen.
Laaja maantieteellinen kattavuus ja vahva brändi
Applica Consulting toimii Norjassa neljällä paikkakunnalla. SGS Fimko on Suomessa markkinajohtaja sähkö-, elektroniikka- ja telekommunikaatioalan testaus- ja sertifiointi- sekä tuotevaatimuksia koskevissa asiantuntija- ja koulutuspalveluissa. SGS:n brändi tukee norjalaisia sähkö-, elektroniikka- ja telekommunikaatioalan yrityksiä maailman markkinoilla. SGS Fimko pystyy puolestaan tarjoamaan suomalaisille asiakkailleen aikaisempaa laajemmat EMC-testauspalvelut.
Lisätietoja antavat
Ms Leena PuhakkaAccount Manager
SGS Fimko
t: 358 40 3595151
Mr. Jan Rune PedersenTechnical Manager
Applica Consulting
t: +47 90108023
Yhteystiedot:SGS Fimko Oy
PL 30, FI-00211 Helsinki, Finland
Puh. (09) 696 361
Fax. (09) 6925 474
Sähköpostiosoitewww.fi.sgs.com/fimko SGS-ryhmä on maailman johtava tarkastus-, verifiointi, testaus- ja sertifiointiyritys. Vuonna 1878 perustettu SGS tunnetaan laadun ja lahjomattomuuden kansainvälisenä esikuvana. SGS:n palveluksessa on yli 50.000 henkilöä ja ryhmä koostuu yli 1000 toimistosta ja laboratoriosta ympäri maailmaa: