Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

SGS Vostok Limited, SGS ryhmän Venäjän tytäryhtiö, on saanut akkreditoinnin Teknisen Säätelyn ja Mittatekniikan Federatiiviselta Virastolta (Rostekhregulirovaniye), jotta voimme tarjota mittatekniikan asiantuntijapalvelua projekti-, suunnittelu- ja prosessiasiakirjoja varten.
SGS Vostok Limitedin akkreditointialue kattaa koneenrakennus-, kemian-, petrokemian-, öljy- & kaasuteollisuuden sekä merikuljetukset ja se koskee seuraavia asiakirjoja: 
Projekti- ja suunnitteluasiakirjat prosesseille, kojeille ja mittalaitteille; Tekniset tiedot prosessilaitteille ja mittalaitteille; LNG tankkien kuljetusasiakirjat. Mittatekniikan asiantuntijapalvelu koostuu yllä mainittujen asiakirjojen vastaavuuden tarkistuksesta Liittovaltion lakien “Teknisestä Säätelystä” ja “Varmuus Mittausten Yhdenmukaisuudesta”, GOST standardien, RMG suositusten (Suositukset Valtioiden välisestä standardisoinnista), SanPiN normien (hygieniasäännökset), SNiP normien (rakennussäännökset), TU normien (tekniset tuotenormit) mukaisesti sekä muiden lakimääräysten mukaisesti, jotka säätelevät mittausten yhdenmukaisuutta Venäjällä.
”Yrityksemme akkreditointi mittatekniikan asiantuntijapalvelun tarjoamisesta mahdollistaa asiakkaidemme tarpeiden tyydyttämisen, jotta he pystyvät toteuttamaan Venäjällä tapahtuvat investointiprojektinsa onnistuneesti”, kommentoi Vladimir Ovcharov, SGS Vostok Limitedin tuotesertifiointiosaston johtaja.
”Ensinnäkin, oikea-aikaisesti toteutettu teknisten tietojen ja projektidokumentaation mittatekniikan asiantuntijapalvelu vähentää riskiä siitä, että projekti käyttöönottovaiheessa on vaatimusten vastainen. Projektiasiakirjojen korjaaminen käymällä läpi tyyppihyväksyntä-, tarkastus- ja kalibrointimenettelyt merkitsevät mittavia taloudellisia menetyksiä investoijalle. 
Toiseksi, projekti- ja prosessiasiakirjojen mittatekniikan asiantuntijapalvelu antaa meille mahdollisuuden neuvoa investoijaa valitsemaan järkevimmät ja parhaat mahdolliset mittalaitteet ja menetelmät sekä neuvoa tätä välttämään liiallisia testauskustannuksia tyyppihyväksyntä-menettelyissä.
Mittatekniikan asiantuntijapalvelun puitteissa saatamme myös tutkia mahdollisuutta siihen, että Venäjän viranomaiset tunnustaisivat ulkomaisen valmistajan alkuperäiset kalibrointitulokset.
On huomioitavaa, että toteutamme yllä mainitun palvelun läheisessä yhteistyössä Venäjän johtavien mittatekniikan instituuttien kanssa sekä kyseisten yritysten metrologien kanssa.”
Yhteyshenkilö: Vladimir Ovcharov
Tuotesertifiointijohtaja
SGS Vostok Limited

t: +7 (495) 775 44 55 Email