Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

SGS Fimko laajensi GS-sertifioijan pätevyysaluettaan koskemaan myös sähkötyökaluja ja GAD-tyyppitarkastusalueen (Gas Appliance Directive eli kaasulaitedirektiivi) ulkopuolella olevia kaasulaitteita. GS-merkki kertoo kuluttajille että tuote on Saksan lainsäädännön GPSG:n (Geräte- und Produktsicherheitsgesetz = laite- ja tuoteturvallisuuslaki) mukaan testattu ja sertifioitu. GS-merkki myönnetään pääasiassa kuluttajatuotteille (tietokoneille, kodinkoneille, valaisimille, käsityökaluille, jatkojohdoille, leluille jne.). SGS Fimkon myöntämien GS-sertifiointien määrä on ollut voimakkaassa kasvussa vuoden 2007 puolesta välistä alkaen. Uusi pätevyysalue luo mahdollisuuden edelleen kasvattaa GS-sertifiointien lukumäärää.
Samalla testauksella CB, GS ja FI
SGS Fimko pystyy tarjoamaan asiakkailleen saman testauksen yhteydessä FI-merkin, GS-merkin ja tarvittavat sertifioinnit, kuten CB-sertifioinnin. FI-merkki tunnetaan parhaiten Suomen lisäksi Pohjoismaissa ja Baltiassa sekä muualla Euroopassa. GS-merkki (Geprüfte Sicherheit = testattua turvallisuutta) tunnetaan etenkin Euroopan saksankielisissä maissa. Helpoin tie GS-sertifiointiin ovat SGS Fimkon tekemät CB-sertifiointia tai FI-merkkiä koskevat testit. Testeissä otetaan huomioon standardin vaatimusten lisäksi mahdolliset GS-erityisvaatimukset.
Lisätietoja GS-sertifiointipalveluistamme antavat:
Sertifiointijohtaja Tom Törnpuh.: +358 9 6963 475
Liiketoimintajohtaja Jukka Vuorinenpuh.: +358 9 6963 278
YhteystiedoOsoite: PL 30, FI-00211 Helsinki, Finland
Puh. (09) 696 361
Fax. (09) 6925 474
SähköpostiosoitePaikallinen kotisivuSGS-ryhmä on maailman johtava tarkastus-, verifiointi, testaus- ja sertifiointiyritys. Vuonna 1878 perustettu SGS tunnetaan laadun ja lahjomattomuuden kansainvälisenä esikuvana. SGS:n palveluksessa on yli 50.000 henkilöä ja ryhmä koostuu yli 1000 toimistosta ja laboratoriosta ympäri maailmaa: